Site icon Медіа Інформаційний Гід

ЗСУ скоро отримають від Латвії ще 1400 безпілотників

Україна отримає від партнерів Заходу нову зброю

ЗСУ скоро отримають від Латвії ще 1400 безпілотників Міністерство оборони України анонсувало значне поповнення своїх військових ресурсів: саме Латвія передасть Україні ще 1400 безпілотників. Про це повідомляє MigNews із посиланням на телеграм-службу новин України. Вищеописана партія стане найбільшою, яку українська сторона отримала від латвійських виробників у рамках міжнародної коаліції дронів. Про це повідомив міністр оборони Латвії Андріс Спрдус. Цей крок є частиною широкої міжнародної підтримки, яку Україна отримує з метою зміцнення своїх оборонних можливостей у контексті триваючого конфлікту. У загальному підсумку Латвія вже надала Україні 3000 безпілотних літальних апаратів різних типів, що підтверджує її відданість підтримці безпеки України. Андріс Спрдус наголосив на важливості цієї поставки, зазначивши, що такі інвестиції в оборонну співпрацю є стратегічно важливими не лише для України, але й для Латвії, яка прагне посилити свою роль у європейській системі колективної безпеки. Втім, командири ЗСУ зізналися, чому Україна, попри потужну підтримку, все ж втрачає території під натиском окупантів.

Міністерство оборони України анонсувало значне поповнення своїх військових ресурсів: саме Латвія передасть Україні ще 1400 безпілотників.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на телеграм-службу новин України.

Вищеописана партія стане найбільшою, яку українська сторона отримала від латвійських виробників у рамках міжнародної коаліції дронів. Про це повідомив міністр оборони Латвії Андріс Спрдус.

Цей крок є частиною широкої міжнародної підтримки, яку Україна отримує з метою зміцнення своїх оборонних можливостей у контексті триваючого конфлікту. У загальному підсумку Латвія вже надала Україні 3000 безпілотних літальних апаратів різних типів, що підтверджує її відданість підтримці безпеки України.

Андріс Спрдус наголосив на важливості цієї поставки, зазначивши, що такі інвестиції в оборонну співпрацю є стратегічно важливими не лише для України, але й для Латвії, яка прагне посилити свою роль у європейській системі колективної безпеки.

Втім, командири ЗСУ зізналися, чому Україна, попри потужну підтримку, все ж втрачає території під натиском окупантів.

Вийти з мобільної версії сайту