ЗСУ атакували аеродром «Маринівка» у Волгоградській області, де базувалися літаки-розвідники «Су-24МР»

ЗСУ провели успішну атаку на аеропорт, де базувалися літаки РФ "Су-24МР"

Українські Сили оборони продовжують систематично послаблювати російську військову інфраструктуру, демонструючи високу ефективність у виконанні стратегічних завдань.

Про це розповідає MigNews із посиланням на «Радіо Свобода».

Відмічається, що остання атака українських безпілотних літальних апаратів стала черговим підтвердженням їхньої здатності проникати на значні відстані в глибокий тил противника. Цього разу удар було нанесено по військовому об’єкту на відстані понад 400 кілометрів від лінії фронту.

Місцеві жителі Волгоградської області повідомили про інтенсивну діяльність протиповітряної оборони та серію вибухів, що сталися в результаті атаки безпілотників.

У свою чергу, волгоградський губернатор Андрій Бочаров офіційно підтвердив факт удару по військовому об’єкту, зазначивши, що більшу частину безпілотників було знищено, а на місці падіння одного з них виникла пожежа, яку оперативно ліквідували пожежно-рятувальні служби. Інформація про кількість атакуючих дронів та масштаби пошкоджень залишається нерозголошеною. За словами губернатора, жертв серед цивільного населення немає.

Дані телеграм-каналів Baza і Shot свідчать про те, що вибухові звуки у місті Калач-на-Дону розпочалися близько 3:30 ранку, і очевидці зафіксували від шести до десяти потужних вибухів. Перед цим у небі були чутні характерні звуки прольоту безпілотників, що підкреслює високий рівень підготовки українських Сил оборони.

Окрім того, згідно з відкритими даними, атакований аеродром у Маринівці є місцем дислокації фронтових літаків-розвідників Су-24МР, які входять до складу 2-ї окремої розвідувальної авіаційної ескадрильї 4-го командування ВПС і ППО Росії.

На момент атаки, за даними супутникових знімків від 19 серпня, на базі перебувало до 30 військових літаків, включаючи 14 «Су-24» та 15 «Су-34». Також були зафіксовані вісім вантажівок, ймовірно завантажених боєприпасами.

Окрім того, на Заході нещодавно дали свій прогноз, коли закінчиться війна в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.