ЗСУ на Курщині оточили бійців ЗС РФ з 18-ї мотодивізії: кадри

У армії України нові досягнення на землі окупантів РФ

95-та окрема десантно-штурмова бригада Збройних Сил України знову довела свою майстерність на полі бою, завдавши стратегічного удару по російським окупаційним силам.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на Forbes.

У ході успішної операції в селі Мала Локня, що на Курщині, українські воїни взяли в оперативне оточення підрозділи 18-ї мотострілецької дивізії Російської Федерації, створюючи новий і потенційно вирішальний фронт у боротьбі за незалежність України.

Завдяки добре продуманій стратегії та високому професіоналізму, десантники перед штурмом обійшли ворожі позиції між Малою Локнею та Російським Порічним, що дозволило їм перерізати ключові шляхи до відступу окупантів.

Що цікаво, ця операція не залишилася непоміченою ані в українському, ані в російському інформаційному просторі. Одним із найгучніших джерел став Юрій Подоляка, “мер” окупованої Горлівки та відомий Z-пропагандист.

У своєму дописі в соціальних мережах він підтвердив, що ситуація на Курщині для російських військ погіршується. Зокрема, він зазначив, що українські десантники прагнуть перетворити Малу Локню на новий рубіж оборони, що викликало хвилю занепокоєння серед російських прихильників війни.

Втім, нещодавно після обстрілу Російської Федерації, жителів Тернопільщини просили не виходити з дому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.