Медіа Інформаційний Гід

Що таке Spotify Bedroom? Як приєднатися до вірусного тренду з TikTok

Spotify Wrapped + The Sims + домішка дизайну інтер'єру з підліткових років = Spotify Bedroom, Джерело: madeonverse.com + MigNews

Пам’ятаєте ті славні дні 90-х і початку 2000-х, коли стіни вашої спальні були обвішані постерами Cigarettes After Sex, Arctic Monkeys і, можливо, обкладинкою альбому AC/DC? Що ж, приготуйтеся відчути ностальгію, бо з’явилася абсолютно нова тенденція прикрашати свою кімнату – віртуально. Привітайте Spotify Bedroom! Не знаєте, що таке Spotify Bedroom? Це – інструмент зі штучним інтелектом, який враховує ваші музичні вподобання і створює кімнату мрії, що ідеально відповідає вашим настроям.

MigNews пропонує дізнатися докладніше про цей тренд покоління Z з TikTok. Ми також крок за кроком розповімо вам, як створити свій власний музичний притулок.

Що таке Spotify Bedroom

Spotify Bedroom
Spotify Bedroom допоможе візуалізувати вашу кімнату мрії, враховуючи ваші музичні вподобання, Джерело: madeonverse.com

Доступ до інтернет-спальні здійснюється через веб-сайт Verse, де можна створювати «візуальні блоги, міні-сайти, колажі, змішане медіамистецтво і багато іншого».

Зайшовши в застосунок, користувач отримує можливість створити свою власну інтернет-спальню на основі обраної ним цифрової потокової платформи (DSP). Наразі застосунок можуть використовувати тільки користувачі Spotify і Apple Music.

Після того як користувач вибере DSP, Your Internet Bedroom вивчить його потокові дані, проаналізує історію прослуховування і вибере найулюбленіших виконавців. Ці обрані виконавці будуть відображатися у віртуальній спальні, імітуючи вінілові платівки, виставлені на вітринах, а також настінні постери.

На основі обраних виконавців та їхніх жанрів застосунок створить естетику, первісний декор та інший реквізит для унікального простору користувача. До них можна буде додати прізвисько.

Spotify Bedroom: як створити свою власну

Користувач може переміщатися по кімнаті і налаштовувати певні її частини. У тому числі вибрати собаку або кішку в якості домашнього вихованця, поміняти меблі і рослини, а також м’які іграшки, фігурки та ігрові аксесуари, Джерело: madeonverse.com + MigNews

Не хвилюйтеся, навіть якщо ви користуєтеся Apple Music, ви все одно зможете взяти участь у веселощах. Ця чарівна пригода починається на Verse – платформі, яка поєднує штучний інтелект і творчі здібності для створення химерних вражень. Їхній останній шедевр? Інструмент «Створи свою інтернет-спальню». Це як фен-шуй для вашого плейлиста – тільки набагато простіше.

І ось, будь ласка! Найкраща у світі спальня, подана на цифровій тарілці.

Підвищіть рівень своєї спальні Spotify за допомогою програми Verse

Завантаживши додаток Verse, у вас з’явиться більше можливостей для дизайну спальні, Джерело: madeonverse.com + MigNews

Все ще не задоволені? Хочете налаштувати її ще більше? Якщо у вас є iPhone, у Verse є застосунок для цього! З його допомогою ви можете стати справжнім дизайнером інтер’єрів, міняючи місцями віртуальні постери, як у серіалі HGTV. Ось що потрібно зробити:

Тепер, коли ви знаєте, як створити свою власну цифрову музичну гавань, саме час скористатися цим трендом і показати всьому світу, наскільки крутим або кумедно дивним є ваш музичний смак.

Радимо дізнатися, як правильно почистити ваші навушники AirPods. Робіть це регулярно, щоб якість звучання була кращою.

Вийти з мобільної версії сайту