Як обмежити коментарі до вашої публікації в Інстаграмі в 2024?

Ми також розповімо, як взагалі відключити коментарі в соцмережі.

Безсумнівно, Instagram – це найкраще місце для того, щоб поділитися своїм контентом і розкрити свій творчий потенціал перед мільярдами користувачів по всьому світу. Але, як і в будь-якій іншій соціальній мережі, в Instagram є свої тролі та спамери, які не соромляться писати щось погане, прикриваючись своєю віртуальною особистістю. Як обмежити коментарі до вашої публікації? І чи можна взагалі це зробити?

На щастя, Instagram дозволяє користувачам обмежувати/блокувати, а також повністю відключати коментарі до своїх постів, щоб уникнути цього негативу. MigNews пропонує розглянути прості кроки з контролю за тим, хто коментує ваші пости в Instagram.

Як обмежити коментарі до публікації в Інстаграмі/Instagram?

Як обмежити коментарі до вашої публікації в Інстаграмі в 2024?
Це покрокове керівництво допоможе вам уникнути небажаного спілкування в Instagram, Джерело: pexels.com
  • Відкрийте застосунок Instagram на своєму телефоні та перейдіть у свій профіль.
  • Перейдіть у розділ «Налаштування та конфіденційність», натиснувши на меню з трьома крапками в правому верхньому кутку.
  • Прокрутіть униз до розділу «Як інші можуть взаємодіяти з вами» і виберіть «Коментарі».
  • Тут у вас з’явиться опція «Блокувати коментарі». Введіть ім’я користувача в рядок пошуку і натисніть «Заблокувати» навпроти його імені. Ці користувачі не отримають повідомлення про те, що ви їх заблокували. Вони, як і раніше, зможуть залишати свої коментарі до ваших повідомлень, однак їх буде видно тільки їм.
  • Крім того, ви можете ввімкнути функцію «Обмежити взаємодію» в розділі «Коментарі», щоб тимчасово обмежити можливість людей взаємодіяти з вами через повідомлення, коментарі, мітки тощо. Це дасть змогу обмежити небажані прояви з боку недавніх підписників, а також акаунтів, які на вас не підписані. Звісно, ви завжди можете повернутися і вимкнути цю функцію в будь-який момент.

Зверніть увагу: заборона на коментування ваших повідомлень не забороняє людям бачити ваш профіль або писати вам повідомлення. У цьому випадку ви повинні повністю заблокувати користувача в Instagram.

Що таке Meta AI і які країни вже можуть його використовувати? Тут ми розповідали, що відомо на сьогоднішній день.

Як відключити коментарі в Instagram?

Якщо ви не хочете вручну забороняти кільком користувачам коментувати ваші пости, просто вимкніть розділ коментарів. Хоча Instagram не дає вам можливості відключити коментарі у всій стрічці, ви завжди можете зробити це для кожного поста. Дізнайтеся, як це зробити:

  • Зайдіть у свій профіль Instagram і виберіть пост, до якого ви хочете відключити коментарі.
  • Натисніть на меню з трьома крапками в правому верхньому кутку.
  • Виберіть «Вимкнути коментування». Нарешті, розділ коментарів буде відключено.

Хто може прокоментувати ваш пост в Instagram?

Якщо у вас публічний акаунт, то за замовчуванням будь-хто може коментувати ваші пости. У випадку з особистими акаунтами це можуть робити тільки ваші підписники.

Помітили, що в Інстаграмі пише, що користувача не знайдено. Вас заблокували, або причина в іншому? Дізнайтеся, чому це відбувається.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.