Site icon Медіа Інформаційний Гід

«Нова пошта» представила пункт доставки нового покоління: подробиці

«Нова пошта» представила пункт доставки нового покоління: подробиці

«Нова пошта» представила пункт доставки нового покоління. Джерело: Хвиля.

«Нова Пошта» днями анонсувала модернізацію своїх поштоматів і вже розпочала їх встановлення по всій Україні, пише MigNews з посиланням на джерело 24tv.ua.

Завдяки новим технологіям, ці поштомати стали більш стійкими до відключень електроенергії, що робить їх ще зручнішими для користувачів.

У компанії зазначили, що багато клієнтів позитивно ставляться до поштоматів, тому вони прагнуть удосконалювати їх для комфортного користування в будь-яких умовах.

Ключові особливості нової моделі:

Енергетична автономність: поштомати обладнані сонячними панелями та акумуляторами, що дозволяє їм працювати до 16 годин при повному навантаженні без додаткової підзарядки.

Зарядка телефонів: кожен поштомат має зарядні пристрої для 12 мобільних телефонів, що дозволяє користувачам залишатися на зв’язку навіть під час відключень електроенергії.

Безкоштовний Wi-Fi: нові поштомати забезпечують доступ до безкоштовного Wi-Fi, що стане в нагоді під час очікування на посилку.

Антивандальний захист: для забезпечення безпеки посилок поштомати обладнані антивандальним захистом, що забезпечує додатковий рівень захисту.

Зазначимо, що нещодавно нова пошта підвищила тарифи на доставку товарів.

Вийти з мобільної версії сайту