Site icon Медіа Інформаційний Гід

Нова пошта підвищила тарифи: як зміняться ціни на доставку?

Нова пошта підвищила тарифи: як зміняться ціни на доставку?

Нова пошта підвищила тарифи: як зміняться ціни на доставку? Джерело: РБК Україна.

З 1 жовтня 2024 року в Україні стартує новий етап в історії поштових послуг: компанія «Нова пошта» оголосила про підвищення тарифів на доставку, пише MigNews з посиланням на прес-службу поштового оператора. Ці зміни, які торкнуться документів, посилок і вантажів, стали наслідком зростання витрат на енергоносії та інших складових собівартості послуг. Середнє подорожчання тарифів становить 10 гривень.

Нові тарифи на доставку:

Посилки по місту:

    Посилки по Україні:

      Вантажі понад 30 кг:

        Представники компанії пояснили, що ключовою причиною збільшення тарифів стало зростання вартості енергоносіїв, які є важливою складовою собівартості послуг пошти, особливо в умовах повномасштабної війни в Україні. Енергетичні витрати, зокрема на паливо для транспортування та електроенергію для роботи відділень і складських приміщень, значно вплинули на кінцеву ціну доставки.

        Попри підвищення цін, «Нова пошта» оголосила про скасування комісії за оголошену вартість у випадку повернення посилок. Це має знизити витрати для тих клієнтів, які зіштовхуються з необхідністю повернення відправлень.

        В офіційній заяві «Нової пошти» зазначено:

        Оновлюючи тарифи, ми одночасно впроваджуємо нові технології та покращуємо надання послуг. Збільшення тарифів дозволить нам продовжити працювати та створювати можливість українцям так само швидко отримувати свої посилки.

        Зазначимо, що в найближчий час все буде дорожчати, в чому числі і електроенергія.

        Вийти з мобільної версії сайту