Site icon Медіа Інформаційний Гід

Українцям готують значні кешбеки за купівлю товарів вітчизняного походження

З 1 серпня банкноти 500 грн зникнуть з обігу: що робити, щоб не втратити гроші?

З 1 серпня банкноти 500 грн зникнуть з обігу: що робити, щоб не втратити гроші? Джерело: РБК Україна.

Україна продовжує впроваджувати інновації, зосереджуючись на підтримці вітчизняного виробництва та цифровій трансформації.

Про це розповідає MigNews із посиланням на телеграм-канал віце-прем’єр-міністра цифрової трансформації України Михайло Федорова.  

За словами Федорова, цього разу мова йде про запуск програми “Національний кешбек”, яка надасть українцям можливість щомісяця отримувати компенсації за купівлю товарів, виготовлених в Україні.

Ініціатива Президента України, втілена Міністерством економіки, має на меті не лише зміцнити національну економіку, а й підтримати громадян у непростий час, надаючи їм фінансову вигоду.

Основою програми є інтеграція з мобільним додатком “Дія”, який уже став невід’ємною частиною життя багатьох українців. Завдяки цій платформі громадяни зможуть приєднатися до програми у кілька кліків, перевіряти суми нарахованого кешбеку та використовувати його для різних потреб. Максимально проста та зручна у використанні, “Дія” стане ключовим інструментом у реалізації цієї ініціативи.

Програма “Національний кешбек” надасть українцям можливість щомісячно отримувати до 3 тисяч гривень компенсації. Ці кошти можна буде використати на оплату комунальних послуг, підтримку Збройних сил України, придбання військових облігацій, транспорт, мобільний зв’язок, розваги, спорт та медичні послуги.

Відмічається, що такий широкий спектр можливостей не лише покращить добробут громадян, а й стимулюватиме розвиток різних секторів економіки.

Втім, нещодавно з’явилася інформація, що деяких українців можуть позбавити субсидій, і ЗМІ розібралися, чи взагалі можливо це.

Вийти з мобільної версії сайту