Site icon Медіа Інформаційний Гід

Алкоголь призводить до 6 видів раку: нове дослідження

Алкоголь призводить до 6 видів раку: нове дослідження

Алкоголь призводить до 6 видів раку: нове дослідження. Джерело: narcomedcenter.com

Американська асоціація дослідження раку вивчила взаємозв’язок між споживанням алкоголю та декількома видами раку, включаючи рак молочної залози та стравоходу, повідомляє MigNews з посиланням на джерело The Mirror.

Нове дослідження показало, що шість видів раку пов’язані з вживанням алкоголю.

Дослідники з Американської асоціації дослідження раку описують вживання алкоголю як «фактор ризику, який можна змінити». Їхнє дослідження показує, що за останні роки почастішали випадки діагностики раку у тих, хто частіше вживає алкоголь.

У 2019 році більш ніж один із 20 діагнозів раку на Заході був пов’язаний із вживанням алкоголю, і ця цифра з часом зростає, підкреслює статистика. Цифра ставить під сумнів поширене уявлення про те, що вживання невеликої кількості алкоголю корисно для організму, про що було сказано в іншому аналізі лише два роки тому.

Нещодавнє дослідження проливає особливе світло на ранній початок колоректального раку серед дорослих віком до 50 років. У звіті відзначається щорічне збільшення на 1,9 відсотка між 2011 і 2019 роками. Воно незмінно показує зв’язок між частим і регулярним вживанням алкоголю в ранньому та середньому віці та вищим ризик раку товстої кишки та прямої кишки в подальшому житті.

Шість видів раку, пов’язаних із вживанням алкоголю

Нагадаємо, що днями стало відомо, що лікарі вперше в історії вилікували діабет 1 типу.

Вийти з мобільної версії сайту