Site icon Медіа Інформаційний Гід

Наталка Діденко розповіла, як довго триватиме спека в Україні

Як довго триватиме спека в Україні

Як довго триватиме спека в Україні. Джерело: Апостроф

Українці дуже тяжко переживають спеку і всіх хвилює, як довго це буде тривати.

MigNews дізнався, посилаючись на метеопрогноз, оприлюднений у Facebook-профілі синоптикині Наталки Діденко, коли ми зможемо дихати легше.

За словами Наталки, на жаль, спека в Україні триватиме довгий час, охоплюючи майже всю територію країни. Температура повітря коливатиметься від +30 до +39 градусів, а місцями підніматиметься до +40 і вище. На жаль, послаблення спеки не передбачається найближчим часом, і цей прогноз залишається актуальним не лише на поточний тиждень, а й на наступний.

Найбільше від сильної спеки постраждають південні, східні та більшість центральних областей України. Тут очікується найвищий рівень температури, що призведе до дуже високої пожежної небезпеки. Хоча в західних областях температура буде трохи нижчою, це не змінить загальної ситуації – надзвичайна спека пануватиме по всій країні.

З огляду на складну синоптичну ситуацію, варто підготуватися заздалегідь. Особливо важливо мати достатній запас води, адже спека може призвести до зневоднення та інших проблем зі здоров’ям.

Тому всім варто бути обережними та готовими до високих температур, особливо в регіонах з найсильнішою спекою.

Дізнайтесь, які можуть бути наслідки спеки для розумової діяльності.

Вийти з мобільної версії сайту