Site icon Медіа Інформаційний Гід

Цілодобові медогляди у ТЦК. Як це вплине на мобілізацію?

Цілодобові медогляди у ТЦК. Як це вплине на мобілізацію?

Цілодобові медогляди у ТЦК. Як це вплине на мобілізацію? Джерело: 24 Канал.

Київська міська військова адміністрація вирішила сприяти цілодобовій роботі військово-лікарських комісій для ефективнішої мобілізації, пише MigNews з посиланням на службу КМДА в телеграм.

На засіданні Ради оборони Києва обговорили питання організації безперервної роботи центрів мобілізації, уточнивши склад адміністрацій цих центрів. До них увійдуть представники РДА, районних ТЦК та СП, працівники поліції та відділів охорони здоров’я. Вони координуватимуть роботу лікарів військово-лікарських комісій. Як зазначив начальник КМВА Сергій Попко, були встановлені нові правила роботи для забезпечення вчасного проведення медичних оглядів та психологічного відбору.

Попко повідомив:

Звернута увага на ефективну роботу військово-лікарських комісій для забезпечення цілодобового проведення медичних оглядів та гарантованого проведення заходів мобілізації.

Цілодобовий медичний огляд може значно вплинути на мобілізацію, оскільки він дозволить оперативно і без затримок перевіряти стан здоров’я призовників. Це забезпечить швидше виявлення та обробку медичних висновків, що, у свою чергу, прискорить процес мобілізації. Крім того, безперервна робота медичних комісій допоможе уникнути накопичення черг і затримок, що може сприяти більш ефективному комплектуванню військових частин. Варто ще зазначити, що не всі чоловіки мають змогу в робочий час пройти комісію, а теперь вони зможуть це зробити вночі.

Також нагадуємо, що Кабінет Міністрів затвердив новий вигляд повісток, як на бланках, так і формованих через Реєстр «Оберіг».

Вийти з мобільної версії сайту