Медіа Інформаційний Гід

Новий пристрій від Samsung: що таке розумне кільце

Samsung відкриває нову еру: перше розумне кільце на ринку технологій. Джерело: The Independent

Samsung сподівається залучити любителів фітнесу та технологій для відстеження здоров’я своїм найновішим носимим пристроєм – Galaxy Ring, пише MigNews з посиланням на джерело BBC.

Компанія представила пристрій на своєму заході Galaxy Unpacked у середу як останнє доповнення до своєї екосистеми пристроїв, які, за його словами, «наповнюють» штучним інтелектом (ШІ).

Розумні кільця, які використовують крихітні датчики для моніторингу різних показників здоров’я, досі були нішевим продуктом. Здається, Samsung намагається це змінити, ставши найбільшою технологічною компанією, яка ще вийшла на ринок розумних кілець.

Бен Вуд, аналітик CCS Insight, каже, що вибір продукту — це «цікава ставка» для Samsung, оскільки за оцінками його компанії, у 2025 році загальний глобальний ринок складатиме близько чотирьох мільйонів розумних кілець.

Очікується, що для більшості споживачів смарт-кільце від Samsung стане першим контактом, який вони матимуть через розумне кільце, і це головне усвідомлення має величезне значення в довгостроковій перспективі.

Що таке розумні кільця

Розумні кільця можуть відстежувати такі показники здоров’я, як пульс, сон і менструальний цикл. Аналітики кажуть, що завдяки своїм невеликим розмірам і витонченому вигляду вони можуть стати наступниками розумних годинників, таких як Apple Watch і Google Pixel Watch.

Розумне кільце Samsung. Джерело: BBC.

Розумні годинники зазвичай мають більше датчиків, ніж розумні кільця, що дозволяє їм отримувати доступ і надавати ширший діапазон даних про здоров’я. Але «менш нав’язливі» смарт-кільця можуть стати зручною та стильною альтернативою для тих, хто не хоче носити громіздкий смарт-годинник, особливо вночі, щоб відстежувати свій сон.

Пристрій працює зі смартфонами Samsung Galaxy, які працюють під управлінням Android 11 або новішої версії, і з’явиться на прилавках за ціною £399 24 липня.

Вам також буде цікаво дізнатися, як Toyota будує місто майбутнього з автономними технологіями.

Вийти з мобільної версії сайту