Site icon Медіа Інформаційний Гід

Наймасштабніша атака України на Москву: збито 140 безпілотників

Наймасштабніша атака України на Росію: збито 140 безпілотників

Наймасштабніша атака України на Росію: збито 140 безпілотників. Джерело: Слово і Діло.

Згідно з повідомленнями російських офіційних осіб у вівторок, протягом ночі було збито понад 140 українських безпілотників, націлених на різні регіони Росії, включаючи столицю Москву, пише MigNews з посиланням на джерело Kyivindependent. Це була одна з найбільших атак безпілотників на територію Росії за 2,5-річний конфлікт.

В офіційній заяві Міноборони Росії заявило, що воно «перехопило та знищило» 144 українські безпілотники в дев’яти регіонах, включаючи прикордонні райони та регіони глибше Росії.

У підмосковному Раменському безпілотники були збиті поруч з двома житловими будинками, спричинивши пожежі. Згідно з заявою губернатора Андрія Воробйова, 46-річна жінка загинула, ще троє отримали поранення та були госпіталізовані.

Через напад влада тимчасово закрила три підмосковні аеропорти – Внуково, Домодєдово та Жуковський.

Управління цивільної авіації Росії Росавіація повідомило про відхилення 48 рейсів. У Москві уламки безпілотника впали на приватний будинок на околиці міста. Мер Сергій Собянін заявив, що ніхто не постраждав і зазначив, що ППО збили понад десяток безпілотників, які націлювалися на Москву.

До речі, ЗСУ хочуть атакувати Москву та Сочі із Storm Shadow, і можливо, скоро це їм вдасться.

Вийти з мобільної версії сайту