Site icon Медіа Інформаційний Гід

Атака українського безпілотника спровокувала вибух потужністю землетрусу в Тверській області Росії

Атака українського безпілотника спровокувала вибух потужністю землетрусу на арсеналі в Тверській області Росії

Атака українського безпілотника спровокувала вибух потужністю землетрусу на арсеналі в Тверській області Росії. Джерело: Freemalaysiatoday.com.

На відео у соціальних мережах видно величезну вогняну кулю, що піднімається високо в нічне небо, і численні детонації, що гримлять над озером приблизно за 380 км (240 миль) на захід від Москви, пише MigNews.

Рано вранці супутники NASA зафіксували інтенсивні джерела тепла, що виходять із площі близько 14 квадратних кілометрів (5 квадратних миль), а станції моніторингу землетрусів зафіксували те, що датчики вважали невеликим землетрусом у цьому районі.

https://mignews.com.ua/wp-content/uploads/2024/09/1000014366.mp4

Раніше російські державні ЗМІ повідомляли, що на місці вибухів розташований великий арсенал звичайних озброєнь. Державні ЗМІ, на які зараз поширюється закон про військову цензуру, у середу були приглушені.

Губернатор Тверської області Ігор Руденя повідомив, що українські безпілотники збиті, сталася пожежа та евакуювали частину жителів. Що горить, не сказав.

Джерело в СБУ повідомило Reuters, що під час атаки безпілотника було знищено склад ракет, керованих бомб і артилерійських боєприпасів. Немає коментарів від українського уряду.

Момент прильоту :

https://mignews.com.ua/wp-content/uploads/2024/09/1000014367.mp4

Росія та Україна повідомили про десятки ворожих атак безпілотників на їхній території протягом ночі, а російські війська просуваються на сході України.

До речі, нещодавно Норвегія зафіксувала різке підвищення рівня радіації на кордоні з Росією.

Вийти з мобільної версії сайту