Медіа Інформаційний Гід

Мессі натякнув на прощання зі збірною Аргентини: ера легенди добігає кінця?

Мессі натякнув на прощання зі збірною Аргентини. Джерело: Dynamo

Ліонель Мессі, капітан збірної Аргентини, натякнув, що він, можливо, планує завершити кар’єру, пише MigNews з посиланням на джерело Сlutchpoints. 36-річний аргентинський гравець припустив, що веде свої «останні битви» за національну збірну. Ця заява змусила фанатів задуматися, чи не стали вони свідками останньої глави видатної міжнародної кар’єри Мессі.

У нещодавньому півфіналі Кубка Америки Мессі забив другий гол за збірну Аргентини у ворота Канади, допомогши своїй команді вийти у фінал. Гол був забитий, коли Мессі відбив удар Енцо Фернандеса у сітку, зробивши свій першим гол на Кубку Америки 2024. До цього він не забивав на турнірі, але віддав гольову передачу в грі групового етапу проти Канади. Аргентина домінувала проти Канади, вигравши з рахунком 2-0 в обох зустрічах.

Після перемоги в півфіналі Мессі в інтерв’ю D Sports Radio висловив усвідомлення того, що його кар’єра наближається до кінця.

Так, я усвідомлюю, що це останні бої… Я насолоджуюся ними на повну.

Мессі наголосив на важливості насолоджуватися кожним моментом на полі, особливо тому, що вихід у фінал ніколи не буває легким. Його слова відображають глибоку вдячність за гру та досвід, який вона принесла йому протягом багатьох років.

Рефлексивні коментарі Мессі є свідченням його довгої та успішної кар’єри. Він досяг майже всього, що тільки можна досягти у футболі, від кількох нагород «Золотого м’яча» до клубних чемпіонатів з «Барселоною» та перемоги на чемпіонаті світу з Аргентиною. Його шлях був сповнений злетів і падінь, але його пристрасть до спорту завжди сяяла.

Подорож Аргентини до фіналу була вражаючою, демонструючи майстерність і рішучість команди. Лідерство та внесок Мессі на полі були вирішальними для їх успіху. Готуючись до фіналу, Аргентина уважно спостерігатиме за результатами другого півфіналу між Уругваєм і Колумбією. Переможець цього матчу зустрінеться з Аргентиною у фіналі в неділю ввечері.

Незважаючи на натяки на завершення кар’єри, Мессі не виключає можливості продовження міжнародної кар’єри. Ще є ймовірність, що вболівальники можуть побачити його гру на чемпіонаті світу 2026 року, який пройде в Північній Америці. Однак поки що Мессі залишається зосередженим на найближчому завданні – допомогти Аргентині виграти Копа Америка.

Ліонель Мессі. Джерело: Getty.

Майбутній фінал потенційно може стати останньою грою Мессі за Аргентину, що зробить його довгоочікуваною подією для футбольних уболівальників у всьому світі. Вплив Мессі на спорт і його внесок у збірну Аргентини були величезними. Його шлях був наповнений видатними досягненнями, пам’ятними моментами та незліченними нагородами.

З наближенням фіналу у вболівальників Ліонеля змішані емоції. З одного боку, є хвилювання та надія, що Аргентина забере трофей. З іншого боку, є почуття ностальгії та смутку, усвідомлюючи, що час зірки на міжнародній арені, можливо, добігає кінця.

Окрім досягнень на полі, вплив Мессі виходить за межі футболу. Він є прикладом для наслідування для багатьох молодих спортсменів, яким захоплюються за його самовідданість, скромність і спортивну майстерність. Його потенційна відставка означає кінець епохи не лише для Аргентини, а й для футболу в цілому.

Останні коментарі Мессі викликали припущення про його відставку. Поки Аргентина готується до фіналу Копа Америка, увага зосереджена на теперішньому моменті та можливості виграти ще один титул. Незалежно від того, стане цей фінал завершенням міжнародної кар’єри Мессі чи просто ще однією віхою в його легендарній подорожі, вболівальники з нетерпінням спостерігатимуть, плекаючи кожну мить блиску Мессі на полі. Майбутній матч обіцяє бути захоплюючою та емоційною подією, оскільки Аргентина прагне до слави зі своїм культовим капітаном на чолі.

Дізнайтесь, чому Мессі фотографувався з маленьким Ламіном Ямалем?

Вийти з мобільної версії сайту