Оренда авто в Києві подобово – альтернатива таксі

Таксі в Києві – популярна послуга, якою щоденно користуються як кияни, так і гості столиці.

Компанія автопрокату Car Rent UA вивчила, скільки обходяться поїздки на таксі мешканцям міста, та доводить, що оренда авто в Києві подобово може стати чудовою альтернативою.

Оренда авто в Києві подобово 

В середньому одна поїздка в таксі класу «Стандарт» з Лівого берега на Правий коштує 300 грн. Звісно, якщо мова йде про одноразовий виклик, то це зручний і доступний спосіб дібратися до потрібного місця.

Але коли мобільним потрібно бути протягом всього дня, то поїздки на таксі можуть суттєво вдарити по кишені. Особливо, якщо маршрут передбачає роз’їзди різними районами столиці, а також виїзд на її околиці.

Наприклад, якщо викликати таксі 5 разів, то доведеться в середньому заплатити 1500 грн. 

Натомість, оренда автомобіля на добу в Києві обходиться від 1200 грн. І при цьому, автопрокат має суттєві переваги:

  • автомобіль повністю в розпорядженні водія;
  • не потрібно витрачати час на очікування таксі;
  • обмеження по пробігу для авто – 300 км (для поїздок містом та його околицями цього цілком достатньо);
  • якщо за день не були вирішені всі справи, можна продовжити оренду.

Але головне, що дає прокат машини для водія та пасажирів, – це зручність та відчуття повної свободи! 

Звісно, за оренду автомобіля вищого класу, ніж економ, доведеться заплатити більше. Проте рівень комфорту та наявність додаткових опцій допомоги водію під час водіння цілком можуть компенсувати незначну переплату.

Коли вигідний подобовий прокат авто

Коли планується насичений день, що передбачає роз’їзди містом, прокат авто на 1 чи 2 дня може стати найкращим виходом із ситуації.

Орендувати авто на добу вигідно:

  • при переїзді – оренда просторого позашляховика цілком може замінити виклик вантажівки, тим паче послуги сервісу організації переїздів досить дороговартісні;
  • при відвідуванні різних лікарів, проходженні обстеження, особливо, коли мова йде про нездорову людину, для якої зручність переміщення має ключове значення;
  • при вирішенні робочих завдань – зустрічі з партнерами, об’їзд торгових постачальників, доставка товарів.
  • при організації екскурсій чи просто поїздок вулицями міста;
  • для організації трансферу гостей чи друзів, які в Києві проїздом, на вокзал.

Насправді, ситуацій, коли потрібний автомобіль, може бути багато. Але в будь-якому випадку, прокат авто в Car Rent UA гарантує надійний та прозорий сервіс, якісне обслуговування та досить лояльні ціни на послуги!

Чим довший термін оренди, тим дешевші ціни

Політика ціноутворення в Car Rent UA передбачає зниження ціни при збільшенні терміну прокату авто.

Наприклад, популярний бюджетний варіант – Ford Fiesta – при оренді на 1-3 дні обійдеться в 1250 грн/доба. Якщо ж взяти цей автомобіль напрокат на місяць, то вартість оренди буде вже 800 грн/доба.

Таким чином, завжди вигідніше орендувати машину на більшу кількість днів. Тим паче, наявність авто у своєму розпорядженні дозволяє без поспіху вирішити всі поставлені задачі та сповна насолодитися водінням.

Також варто мати на увазі, що у вартість послуги вже включена страховка КАСКО.

Крім цього, авто видається клієнту повністю заправленим і ретельно прибраним (після автомийки), тож водій отримує повністю готову для користування машину.

Щоб бути в курсі актуальних акцій та пропозицій, рекомендуємо підписатися на сторінку Car Rent UA в Інстаграм та слідкувати за оновленнями на сайті компанії!

Вас також може зацікавити чому інверторні кондиціонери краще традиційних моделей. Відповіді експертів «Кондиціонери України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *