Тищенко лишається під арештом. Апеляційний суд виніс рішення

Апеляційний суд залишив під домашнім арештом народного депутата Миколу Тищенка.

Київський апеляційний суд вирішив залишити під цілодобовим домашнім арештом народного депутата Миколу Тищенка, як повідомляє mignews у середу, 3 липня.

Спроба Тищенка оскаржити свій запобіжний захід, який був визначений ще 25 червня, не увінчалась успіхом.

За інформацією hromadske, на запитання журналістів про діяльність його тимчасової слідчої комісії, в межах якої він перевіряв різні підприємства, Тищенко не зміг дати чіткої відповіді.

Напад на колишнього бійця Kraken у Дніпрі 20 червня в Дніпрі сталася атака на колишнього добровольця і бійця спецпідрозділу Kraken, Дмитра “Сина” Павлова.

На відео зафіксовано, як група чоловіків у військовій формі та балаклавах підійшла до Павлова на Кельнському бульварі, де він прогулювався з дитячим візочком, оточила його та повалила на землю. Один із нападників також провів обшук сумки Павлова.

За даними Telegram-каналів, до інциденту міг бути причетний конфлікт Павлова з Тищенком та охороною депутата.

21 червня Тищенко прокоментував інцидент, назвавши його провокацією. Він також стверджував, що не користується послугами охорони, а Павлов більше не належить до військовослужбовців. Тищенко звинуватив Павлова у зв’язках з шахрайськими кол-центрами і причетності до конфлікту з поліцією під час рейдів проти ботоферм.

25 червня Печерський районний суд Києва визначив для Тищенка запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, і цього ж дня йому надягли електронний браслет.

Раніше ми писали про те як проходив обшук вдома у нардепа і яку суму у нього знайшли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *