Site icon Медіа Інформаційний Гід

Обама запускає бліц-кампанію в Пенсільванії для підтримки Гарріс

Обама запускає бліц-кампанію в Пенсільванії для підтримки Гарріс

Обама запускає бліц-кампанію в Пенсільванії для підтримки Гарріс. Джерело: Los Angeles Times.

Колишній президент Сполучених Штатів Барак Обама під час агітаційного мітингу кандидата від Демократичної партії Камали Гарріс у штаті Пенсільванія, який був полем битви, розкритикував Дональда Трампа як фігуру, що викликає розбіжності, і йому байдуже до американців, пише MigNews з посиланням на джерело Аljazeera.com.

Виступаючи в Піттсбурзі в четвер увечері, Обама сказав, що Сполученим Штатам «не потрібні ще чотири роки» екс-президента Трампа в Білому домі.

Нам не потрібні ще чотири роки зарозумілості, невдячності, балаканства та розколу. Америка готова перегорнути сторінку. Ми готові до кращої історії, такої, яка допоможе нам працювати разом, а не обертатися один проти одного. Пенсильванія, ми готові до президента Камали Гарріс.

Ця подія стала першою появою Обами в передвиборчій кампанії Гарріс, оскільки передвиборча гонка розпалюється менш ніж за місяць до голосування 5 листопада.

Нещодавні опитування показують, що Гарріс веде пряму боротьбу з Трампом за перемогу в Білому домі, причому результат, ймовірно, залежатиме від того, як поведуться кандидати в таких ключових штатах, як Пенсільванія, Мічиган, Арізона та Північна Кароліна.

Згідно з опитуванням, оприлюдненим раніше коледжем Хілл і Емерсона, Трамп перевершив Харріс в Пенсільванії. Колишній президент-республіканець мав 49 відсотків підтримки в штаті порівняно з 48 відсотками віце-президента США.

Демократи сподіваються, що Обама, який залишається однією з найпопулярніших фігур у партії, дасть поштовх кампанії Камали.

Зазначимо, що днями Гарріс виключила двосторонні переговори з Путіним про припинення війни в Україні.

Вийти з мобільної версії сайту