Site icon Медіа Інформаційний Гід

Камала Гарріс і Дональд Трамп погодилися взяти участь у дуелі TelevisaUnivision Town Halls

Камала Гарріс і Дональд Трамп погодилися взяти участь у дуелі TelevisaUnivision Town Halls

Камала Гарріс і Дональд Трамп погодилися взяти участь у дуелі TelevisaUnivision Town Halls. Джерело: The Hollywood Reporter.

Між віце-президентом Камалою Гарріс і колишнім президентом Дональдом Трампом буде ще одна дискусія. Обидва кандидати погодилися з’явитися в високопоставленому телевізійному ефірі: збори, які буде проводити іспаномовний медіа-гігант TelevisaUnivision, повідомляє MigNews з посиланням на джерело The Hollywood Reporter.

Медіакомпанія повідомляє, що кампанії Трампа і Гарріса погодилися на збори, які відбудуться наступного місяця. Зустріч Трампа (під назвою Los Latinos Preguntan … Donald Trump Responde ) призначена на вівторок, 8 жовтня, о 22:00 і відбудеться в Маямі, штат Флорида. Зустріч Гарріс (Los Latinos Preguntan … Kamala Harris Responde ) відбудеться у четвер, 10 жовтня, о 22:00 у Лас-Вегасі, штат Невада.

Ведучий Televisa En punto Енріке Асеведо буде модератором обох зустрічей, а аудиторія складатиметься з латиноамериканців, які ще не визначилися.

Univision та його потоковий сервіс ViX транслюватимуть кандидатів в президенти США з іспанським перекладом, а повна англомовна версія буде доступна на YouTube-каналі Noticias Univision.

Подробиці останніх дебатів Гарріс і Трампа ви можете знайти тут.

Вийти з мобільної версії сайту