Прогноз погоди в Україні на 26 вересня: синоптики попередили про дощі

В деяких областях України можуть пройти дощі

У четвер, погодні умови в Україні будуть різноманітними, із помірними опадами в окремих регіонах та стабільною, сухою погодою на більшій частині території країни.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на Meteoprog.

Згідно з прогнозом синоптиків, короткочасні дощі, місцями із грозами, очікуються у західних областях України, а також у Криму та Приазов’ї. У цих регіонах можливе локальне погіршення видимості на дорогах під час грозових злив, що слід враховувати водіям.

Однак на решті території країни синоптики прогнозують суху погоду, що створить сприятливі умови для проведення запланованих заходів та робіт на відкритому повітрі.

Вітер переважатиме південного та південно-східного напрямків із помірною швидкістю від 7 до 12 м/с. У зв’язку з цим слід очікувати на приємне відчуття свіжості в поєднанні із теплою температурою повітря, що сприятиме комфорту перебування на вулиці.

Температурний режим у четвер також буде досить стабільним та комфортним. У нічний час температура повітря по всій Україні коливатиметься в межах від +10 до +15 °С, на півдні та узбережжях морів — дещо вищою, від +15 до +20 °С.

Денна температура забезпечить відчуття теплої, літньої погоди, піднімаючись до +22…+27 °С. У Карпатах, де прогнозуються нижчі показники, максимальні значення становитимуть +16…+21 °С.

Синоптики також зазначають, що сьогоднішній день, 25 вересня, теж може бути неочікуваним з точки зору погоди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.