Прогноз погоди в Україні на 25 вересня: синоптики попередили, якою буде температура

Синоптики попередили, як зміняться погодні умови 25 вересня

У середу, погодні умови в Україні будуть різнитися в залежності від регіону. За даними синоптиків, у західних областях країни, а також місцями в Приазов’ї очікуються опади у вигляді дощів, а вночі на Закарпатті та в Карпатах можливі сильні дощі.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на Meteoprog.

Водночас на решті території України збережеться переважно суха погода, що дозволить продовжити сезонні роботи на відкритому повітрі та насолоджуватися теплом. Погодні умови за регіонами:

  • західні області: синоптики прогнозують дощі протягом дня, зокрема, вночі на Закарпатті та у Карпатському регіоні можуть спостерігатися сильні опади. Температура повітря вдень коливатиметься в межах +16…+21 °С, що є нижчим порівняно з іншими регіонами України;
  • Приазов’я: місцями також можливі дощі, хоча опади будуть незначними. Температурні показники залишаться в комфортному діапазоні;
  • інші регіони: на решті території України прогнозується суха погода з теплими температурами вдень. На півночі, сході та в центрі країни температурний фон вдень становитиме +21…+26 °С, а вночі температури опускатимуться до +10…+15 °С. На північному сході нічні показники можуть бути дещо нижчими — +5…+10 °С.

Також очікується вітер південно-східного напрямку, швидкість якого становитиме 7-12 м/с. Такі погодні умови сприятимуть невеликій хмарності та помірній вологості повітря, що створить комфортну атмосферу для пересування та роботи на відкритих просторах.

Синоптики ще попереджали про те, якою буде погода сьогодні, 24 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.