Прогноз погоди в Україні на 24 вересня: температура підніметься майже до 30 градусів

Погода в Україні знову буде спекотною в деяких регіонах

У вівторок, 24 вересня, погодні умови в більшості областей України залишаться стабільними завдяки впливу антициклону. Синоптики прогнозують переважно теплу та суху погоду з помірним вітром зі східного та південно-східного напрямків, швидкістю 5-10 м/с.

Про це розповідає MigNews із посиланням на Meteoprog.

Зазначається, що у центральних і північних регіонах температура знизиться до +7…+12°C. У південних областях ніч буде теплішою — на рівні +12…+17°C. У свою чергу, у більшості областей України стовпчики термометрів досягнуть комфортних +24…+29°C. У Карпатах дещо прохолодніше — +18…+23°C.

Слід зазначити, що сприятливі погодні умови створюють можливості для планування ефективної роботи у таких галузях, як сільське господарство, будівництво та транспорт. У цей період можна активно продовжувати польові роботи, не ризикуючи через несподівані опади чи надмірну вологу, що особливо важливо в осінній період збору врожаю.

Для аграріїв та інших підприємств, що залежать від погодних умов, антициклон є сприятливим фактором для продовження сезонних робіт із мінімальними ризиками.

Можливість проведення зовнішніх робіт у комфортних умовах також сприяє підвищенню продуктивності у будівельній галузі та плануванні дорожньо-ремонтних робіт.

Окрім того, може залишатися актуальним прогноз погоди в Україні на вихідні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.