Прогноз погоди в Україні на вихідні 21-22 вересня: синоптики про гарні новини

На вихідних в Україні вже буде дедалі тепліше

За даними синоптиків, прийдешні вихідні 21-22 вересня подарують українцям ідеальні умови для відпочинку та будь-яких справ. Ясна, тепла погода без опадів нагадає про літо, хоча ночі вже поступово нагадують про осінь.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на «Лігу».

Погода на суботу, 21 вересня

У суботу на всій території України очікується сонячний день без опадів. Температура повітря буде сприятливою для активного відпочинку та прогулянок:

  • У південних і східних регіонах температура вдень складе +23…+26 °С, уночі — +10…+13 °С;
  • У центральних та північних областях прогнозується +22…+24 °С вдень, а вночі — +7…+12 °С;
  • У західних регіонах також ясно: вдень повітря прогріється до +20…+23 °С, уночі — +6…+8 °С.

Ця субота ідеально підходить для тих, хто хоче максимально використати останні теплі дні. Зокрема, 21 вересня відзначають День поїдання яблук, тож це чудовий привід взяти участь у встановленні особистого рекорду, збираючи яблука або насолоджуючись яблучними ласощами. Якщо плануєте провести день на свіжому повітрі, не забудьте взяти із собою легкий светр — вечір може бути прохолодним.

Погода на неділю, 22 вересня

Неділя подарує ще один теплий і сонячний день, який буде майже дзеркальною копією суботи, за винятком незначної хмарності у Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

На півдні, південному сході, сході та в центрі України температура вдень сягне +23…+26 °С, уночі — +11…+14 °С. У північних і західних областях середня температура вдень становитиме +22…+24 °С, уночі — +7…+10 °С.

Такі погодні умови створюють чудові можливості для активного відпочинку на природі, пікніків або подорожей. І хоча денна температура ще залишає відчуття літа, нічна прохолода нагадує, що осінь вже на порозі.

Таким чином, вихідні 21-22 вересня стануть справжньою погожою паузою перед осінніми змінами.

Також все ще може бути актуальним прогноз погоди в Україні на 19 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.