Site icon Медіа Інформаційний Гід

Курс валют на 16.07.2024: скільки коштують долар, євро і злотий

Курс валют на 16.07.2024: скільки коштують долар, євро і злотий

Курс валют на 16.07.2024: скільки коштують долар, євро і злотий. Джерело: Хвиля.

Євро знову побив свій попередній рекорд, досягнувши нового історичного максимуму, пише MigNews. Це свідчить про зміцнення валюти на світових ринках і підкреслює її стабільність у поточних економічних умовах.

Національний банк України оголосив офіційний курс валют на вівторок, 16 липня. Порівняно з попереднім банківським днем, понеділком, 15 липня, спостерігається коливання в різні сторони основних іноземних валют. Долар трохи втратив у ціні, тоді як євро знову побив рекорд. Поточна ситуація на валютних ринках відображає зміну балансу між основними світовими валютами та економічну стабільність у Європейському Союзі. НБУ через встановлення офіційних курсів валют прямо впливає на розрахунки ПДВ для імпортних та експортних операцій, а також на фінансову звітність підприємств. Дізнайтесь, як порахувати ПДВ.

Також були встановлені курси долара в різних банках:

Зазначимо, що коли ви конвертуєте одну валюту в іншу, часто необхідно врахувати відсоткові збори або комісії, які можуть бути застосовані банками чи обмінними пунктами. Калькулятор відсотків допоможе визначити суму цих зборів.

Чи змінився курс за вихідні дні – читайте тут.

Вийти з мобільної версії сайту