Командири ЗСУ розповіли, чому Україна частково втрачає території

Представники ЗСУ розповіли, які є причини у проблем на фронті, і чому деякі ділянки фронту доводиться віддавати

Офіцери Збройних сил Україні поділилися своєю думкою, чому Сили оборони дозволяють ворогу проникати у населені пункті.

Про це розповідає MigNews із посиланням на Associated Press.

Згідно з інтерв’ю, певні труднощі, зокрема територіальні втрати, пов’язані з недостатньо підготовленими новобранцями. Одним з найбільш тривожних аспектів є те, що деякі новобранці відмовляються виконувати бойові завдання, зокрема стріляти по російських військах.

Ця ситуація викликає неабияку занепокоєність, оскільки демотивованість та брак підготовки серед новоприбулих солдатів можуть значно послабити обороноздатність країни.

Ще один критичний момент, який підкреслюють командири, полягає в тому, що деякі новобранці навіть залишали свої пости під час бойових дій, фактично покидаючи поле бою. Така поведінка призвела до серії територіальних втрат, що в умовах активних бойових дій може мати катастрофічні наслідки.

Командири також зазначають, що новобранці часто не мають навіть мінімального рівня військової підготовки, що знижує ефективність їхнього залучення у бойових операціях. Відсутність необхідних навичок та досвіду робить їх вразливими та менш ефективними на полі бою, що, у свою чергу, підвищує ризик нових втрат.

У зв’язку з цими проблемами, командири виявляють наміри провести власні мобілізаційні заходи. Вони прагнуть залучити більш мотивованих та підготовлених осіб до лав Збройних сил України. Проте, навіть при наявності мотивованих кандидатів, командири стикаються з нестачею таких людей, що є додатковим фактором, який ускладнює ситуацію.

Втім, не дивлячись на вищезазначене, ЗСУ на Курщині змогли оточити ЗС РФ з 18-ї мотодивізії, та навіть були викладені кадри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.