Медіа Інформаційний Гід

Samsung Galaxy S24 FE, Xiaomi Mix Flip та інші нові смартфони в жовтні 2024

Які мобільні телефони вийдуть у жовтні 2024 року, Джерело: Xiaomi

Найбільші презентації смартфонів 2024 року вже відбулися. iPhone 16 і Google Pixel 9 були офіційно представлені. Навіть звичайні «слеби» і «розкладачки» Samsung існують уже кілька місяців. Але якими будуть нові смартфони в жовтні 2024 року? У чому особливість Samsung Galaxy S24 FE, а чого очікувати від Xiaomi Mix Flip?

Більшість виробників смартфонів тепер націлені на середній сегмент, щоб підвищити продажі. Однак начинка цих телефонів буде смачна, обіцяємо. MigNews підготував для невеликий анонс новинок на жовтень 2024, щоб ви були в курсі подій.

Нові смартфони в жовтні 2024: Redmi Note 14 Pro

Samsung Galaxy S24 FE, Xiaomi Mix Flip та інші нові смартфони в жовтні 2024
Redmi Note 14 Pro series, Джерело: Xiaomi

Серія Redmi Note 14 Pro здається багатообіцяючим доповненням до сегменту Android-телефонів середнього рівня. Хоча дизайн значною мірою натхненний сучасними телефонами Vivo та iQOO, інші технічні характеристики та функції, про які стало відомо з витоків, найімовірніше, стануть його перевагою.

Redmi Note 14 Pro буде найменш потужним з лінійки Pro, і йому доведеться задовольнятися чипсетом Snapdragon 7s Gen 3 строго середнього рівня. Базовий варіант починатиметься з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ сховища. Також ви отримаєте 6,67-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 1220p, вигнутими краями, частотою оновлення 120 Гц і піковою яскравістю 2 500 ніт. Живити телефон буде акумулятор ємністю 5 500 мАг, а заряджати його можна буде за допомогою надійної дротової зарядки Xiaomi потужністю 67 Вт.

Телефон також оснащений 50-мегапіксельною основною, 12-мегапіксельною ультраширокою і 2-мегапіксельною макрокамерою. Що стосується міцності, то, за чутками, Xiaomi отримає сертифікат IP68 для захисту від води і пилу.

Xiaomi також може анонсувати Redmi Note 14 Pro+ з потужнішими камерами і деякими іншими оновленнями за трохи вищою ціною.

Samsung Galaxy S24 FE

Galaxy S24 FE доступний у п’яти яскравих кольорах, Джерело: Samsung

Galaxy S24 FE щойно з’явився в Європі та США. Він коштує 28 999 ₴ і відрізняється від Galaxy S24 деякими преміальними характеристиками, зберігаючи при цьому флагманську сутність. Телефон працює на чипсеті Exynos 2400e – зменшеному варіанті чипа Exynos 2400 з Galaxy S24. 6,7-дюймовий дисплей FHD+ Dynamic AMOLED 2X з частотою оновлення 120 Гц обіцяє хороші враження від перегляду. Потрійна система тилових камер, що складається з 50-мегапіксельної основної, 12-мегапіксельної ультразумної і 8-мегапіксельної телефотокамери з 3-кратним оптичним зумом, не залишить байдужими фотографів. У стандартній комплектації ви також отримуєте доступ до пакету Galaxy AI від Samsung.

Що ще краще, так це те, що Galaxy S24 FE гарантовано отримає сім оновлень ОС Android і сім років виправлень безпеки.

Нові смартфони в жовтні 2024: Xiaomi Mix Flip

Xiaomi Mix Flip, Джерело: Xiaomi

Xiaomi Mix Flip – це вихід китайського бренду в сегмент фліп-фонів. І в якості першої спроби він має вражаючий вигляд – принаймні, в теорії. Доступний у Європі за ціною 1 300 євро, він заснований на чипсеті Snapdragon 8 Gen 3, який також використовується в Samsung Galaxy Z Flip 6, Mix Flip оснащений 4-дюймовим OLED-дисплеєм з частотою 120 Гц і підтримкою Dolby Vision, пікова яскравість якого становить 1600 ніт у режимі високої яскравості. Як і в Motorola Razr 50 Ultra, ширша кришка дисплея робить його функціональнішим у кількох відношеннях. Основний 6,8-дюймовий відкидний дисплей має частоту оновлення 120 Гц і пікову яскравість 3 000 ніт.

Подвійна система камер складається з 50-мегапіксельної основної ширококутної та 50-мегапіксельної телефотокамери з 2-кратним оптичним зумом. Акумулятор ємністю 4 780 мАг обіцяє тривалу роботу на повній зарядці, а також швидку дротову зарядку потужністю 67 Вт. Чим не привід для захоплення?

iQOO 13

Очікується, що iQOO 13 дебютує з чіпсетом Snapdragon 8 Gen 4 наступного покоління, Джерело: iQOO

Завершує список майбутніх смартфонів жовтня 2024 року модель iQOO 13. iQOO 13 ознаменує появу нового покоління Android-флагманів, що використовують переваги нових 3-нм техпроцесів. Виступаючи як наступник iQOO 12, цей майбутній флагман, ймовірно, представить чип Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, який, як очікується, забезпечить більшу потужність і кращу ефективність.

З чуток, iQOO 13 буде оснащений трьома 50-мегапіксельними задніми камерами в спробі запропонувати флагманський рівень фото- і відеозйомки. Акумулятор ємністю 6 150 мАг з можливістю швидкої дротової зарядки потужністю 100 Вт стане завершальним штрихом.

Зараз усі божеволіють від айфона 16. Але чи так він кращий за версію 15? Нещодавно ми порівнювали ці телефони.

Вийти з мобільної версії сайту