Розумний кухоль Ember Smart Mug 2: чи справді він вартий своїх грошей?

Пропонуємо вам огляд популярного кухля, що самонагрівається.

Коли у 2017 році було випущено оригінальний кухоль Ember, його вважали новаторським. Розумні кавові кухлі були новинкою на ринку, і вони швидко стали затребуваними настільними предметами першої необхідності… Або, принаймні, приємними дрібницями. Сьогодні існує нове покоління – розумний кухоль Ember Smart Mug 2, випущений 2019 року, в якому оновлено зовнішній вигляд і технології.

Обидва кухлі випускаються в об’ємах 10 і 14 унцій (295 мл і 414 мл), але в Ember Mug 2 ширший вибір кольорів. MigNews з’ясував, що на Amazon Ember Mug 2 коштує $66.97 (об’єм 10 унцій/295 мл) і зі знижкою $128.88 (раніше $149.95 за об’єм 14 унцій/414 мл).

Скажемо чесно, ціни кусаються. Так чи повинні ви витрачати ці гроші на цей кухоль? Давайте розберемося, чим він відрізняється від інших.

Розумний кухоль Ember Smart Mug 2: особливості та переваги пристрою

Ember Smart Mug 2 (остання версія гаджета) використовує вбудовану технологію конвекції для підтримки точної температури вашого напою в діапазоні від 49 до 62 градусів. Крім технології нагріву, кухоль оснащений датчиками, які відстежують кількість рідини, тому температура залишається незмінною, поки ви п’єте.

Налаштувати температуру (а також колір світлодіодного підсвічування кухля) можна в застосунку Ember, який синхронізується з кухлем через Bluetooth. У нього дуже простий інтерфейс, а також рекомендації щодо оптимальної температури для різних напоїв. Застосунок також повідомляє про те, що батарея кухля розряджена, що відбувається приблизно через півтори години в кухлі 295 мл і через 80 хвилин у кухлі 414 мл.

Кухоль Ember виглядає як кухоль, який ми б купили як звичайну чашку для кави. У нього гладкий, сучасний дизайн з матовою чорною обробкою і приємна вага. Навіть без технологічних наворотів він стане бажаним доповненням до вашої шафи.

Якщо у вас Айфон, то ви напевно не здогадуєтеся, що він допомагає краще прати речі. Як? Читаємо тут.

Розумний кухоль Ember Smart Mug 2: недоліки пристрою

Розумний кухоль Ember Smart Mug 2: чи справді він вартий своїх грошей?
Ember Mug 2 доведеться мити вручну, оскільки миття в посудомийній машині для нього небезпечне, Джерело: Ember
  • Необхідно мити вручну. Так, ви правильно зрозуміли: їх не можна мити в посудомийній машині.
  • Вплине на смак вашої кави. Інша проблема, яка не стосується Ember, але має місце. Усі горнятка з підігрівом з часом змінюють смак вашої кави в гірший бік. Це означає, що чим довше кава перебуває в кухлі, тим більша ймовірність того, що вона набуде кислого, гіркого або металічного смаку, хоча конкретний результат залежатиме від кавових зерен, які ви використовуєте.
  • Відсутність портативності та кришки. Компанія пропонує дорожній кухоль Travel Mug 2, тож у вас є вибір, якщо ви хочете щось для поїздок на роботу. Крім того, у цій версії добре продумане кнопкове відкриття кришки, що дозволяє пити під будь-яким кутом. Але інші пристрої не призначені для портативності. Вони призначені для того, щоб зайняти місце вашого звичайного кухля в будинку (або офісі).

Чи варто вам його купувати?

  • За: Підтримує каву гарячою протягом майже всього часу роботи від акумулятора + простота сполучення і управління за допомогою програми;
  • Проти: немає кришки + не підходить для миття в посудомийній машині.

Цей кухоль, звісно, коштує дещо дорожче за звичайний кухоль. Якщо ви неоднозначно ставитеся до температури напою і не надаєте їй особливого значення, то цей кухоль може виявитися не тим гаджетом, який потрібен у вашому житті. Але якщо ви знаєте, що у чаю і кави є своя священна температура, або ненавидите повертатися до теплуватого напою після того, як ненадовго залишили його в спокої, цей кухоль може стати для вас чудовим подарунком. Або ви можете подарувати його людині, яка любить пити гарячий чай/каву.

Фітнес-трекери стали дуже популярними в наші дні. Але вони можуть негативно позначитися на вашій психіці. Ось як перешкодити цьому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.