Пугачова могла б стати новою Марлен Дітріх, а обрала ізраїльське морько – Бабченко

Відомий російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко різко пройшовся по "примі" російської естради.

Аркадій Бабченко, відомий своїми прямолінійними висловлюваннями, не втримався і жорстко висміяв недавній пост Алли Пугачової про ракетний удар по Києву та дитячу лікарню “Охматдит”. “Бог терпелив, але всьому є межа”, – написала співачка, викликавши бурхливу реакцію в мережі. Але чи достатньо цього від людини, яка стояла біля витоків російського пропагандистського зомбоящика?

DW захоплюється “мужністю” Пугачової

Могла б зробити більше

“Мультимільйонерша, яка могла б відбудувати Охматдит шевеленням пальця і побудувати ще два шевеленням двома,” – нагадує Бабченко. Його обурює, що Пугачова, яка має величезний вплив і ресурси, обмежується лише пустими словами. Адже вона могла б закликати США надати Україні зброю, виступити в Європарламенті, або навіть просто привезти воду до Києва. Але замість реальних дій ми бачимо лише черговий пост у твіттері.

Пост Пугачової в Інстаграмі

“Ах, яка велика жінка!”

Тисячі лайків, репостів і коментарів заполонили мережу після цього посту. “Ах, яка велика жінка! Ах, яка смілива! Ах, росія буде вільною!” – цитує Бабченко типові реакції користувачів. Іронія в його словах очевидна. Адже, на його думку, справжня сміливість і велич полягають у діях, а не у красивих словах.

Марлен Дітріх, якою вона могла б стати

Раніше Пугачова не соромилась виступати в Кремлі і цілуватися в ясна з Путіним

Бабченко продовжує свою критику, зазначаючи, що Пугачова могла б стати новою Марлен Дітріх (німецька акторка та співачка, яка під час Другої світової війни активно виступала проти нацизму і підтримувала союзників – джерело Wikipedia). “Вона могла б призвати до спротиву, хоча б просто назвати речі своїми іменами”, – пише він. Але натомість ми бачимо лише чергову порцію лицемірства від людини, яка замість справжніх дій вибирає комфортне життя на узбережжі.

“Ми якісь просто різні біологічні види,” – з сумом констатує Бабченко, не розуміючи, як люди можуть захоплюватися пустими словами, ігноруючи відсутність реальних дій. На його думку, такі люди як Пугачова лише підігрівають ілюзії, що щось зміниться від гарних слів, тоді як справжні зміни вимагають рішучих кроків.

Артем Бойчук, головний редактор mignews.com.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.