Site icon Медіа Інформаційний Гід

Франція відкриє підприємства з виробництва зброї на території України

Франція відкриє підприємства з виробництва зброї на території України

Франція відкриє підприємства з виробництва зброї на території України. Джерело: Мілітарний.

У світлі триваючої війни та посилення оборонної співпраці з міжнародними партнерами, Україна робить нові кроки для зміцнення свого військово-промислового потенціалу. Одним з важливих напрямків цієї співпраці стала домовленість з Францією щодо створення на території України підприємств з виробництва зброї, повідомляє MigNews з посиланням на джерело Антикор.

Як повідомив міністр оборони України Рустем Умєров в своєму новому інтерв’ю, українська та французька сторони активно працюють над підписанням довгострокових контрактів, які передбачають залучення фінансових інвестицій з боку Франції. Це означає не лише постачання озброєнь, але й відкриття виробничих потужностей безпосередньо в Україні.

Міністр зазначив:

Ми працюємо над підписанням довгострокових контрактів, щоб французька сторона вкладала фінанси, відкривала підприємства та виробляла зброю в Україні. Більш детальні речі не хотілося б обговорювати на телебаченні.

Виробництво військової техніки та озброєнь на власній території є критично важливим під час війни. Це дозволить Україні краще контролювати свої оборонні ресурси.

Дізнайтесь, скільки ракет Україна виробляє за рік.

Вийти з мобільної версії сайту