Дональд Трамп пропонує скасувати податки на чайові на мітингу в Лас-Вегасі

Новий етап передвиборчої кампанії Трампа

На мітингу в Лас-Вегасі, що відбувся 9 червня 2024 року, колишній президент Дональд Трамп запропонував скасувати податки на чайові, повідомляє “M.I.G.” з посиланням на “CNN“. Це стало частиною його зусиль привернути увагу виборців у важливому для нього штаті, де значна кількість працівників сфери обслуговування. Пропозиція була представлена на першому мітингу Трампа з часу його історичного засудження у справі про виплату за мовчання у Нью-Йорку минулого місяця.

Реакція на пропозицію

Потужна кулінарна спілка штату одразу ж критикувала цю пропозицію, назвавши її «дикими передвиборчими обіцянками від засудженого злочинця». У своїй заяві секретар-скарбник кулінарної спілки Тед Паппагеордж зазначив, що звільнення від податків на чайові потребує затвердження Конгресом. Він також додав, що працівники Невади знають різницю між реальними рішеннями та порожніми обіцянками.

Підтримка з боку республіканців

Під час свого візиту до Лас-Вегаса Трамп також оголосив про запуск нової коаліції «Латиноамериканці за Трампа». Це ініціатива, спрямована на збільшення підтримки серед іспаномовних виборців перед виборами у листопаді. Недавні опитування показали значне збільшення підтримки Трампа серед іспаномовних виборців, які традиційно голосували за демократів. У штаті Невада, де латиноамериканці становлять значну частку електорату, перетягування частини цих виборців може стати вирішальним фактором у боротьбі за Білий дім.

Кампанія після суду

Після завершення семитижневого кримінального процесу, який закінчився його засудженням за 34 пункти щодо схеми виплат за мовчання, Трамп зосереджується на своїх загальнонаціональних виборчих посланнях. На мітингу в Лас-Вегасі він знову підняв питання про своє засудження, заявивши, що це стало поштовхом для збору коштів для його кампанії. Крім того, він підтвердив свої загрози помсти політичним опонентам у разі перемоги на виборах.

Нагальні питання виборчої кампанії

Трамп також звернув увагу на питання імміграції, яке його команда вважає слабким місцем Байдена перед виборами. У відповідь на нещодавнє розпорядження Байдена щодо закриття кордону з Мексикою для шукачів притулку, Трамп розкритикував цей крок та пообіцяв скасувати нові обмеження, якщо його переоберуть.

Боротьба за Сенат

Окрім президентської гонки, штат Невада також стане ареною однієї з найзапекліших сенатських кампаній цього року, оскільки демократ Джекі Розен прагне переобрання на другий термін. Трамп зазнав тиску, щоб підтримати Сема Брауна, ветерана армії, що отримав тяжкі поранення в Афганістані. Під час мітингу Трамп коротко похвалив Брауна, але офіційно не підтримав його до пізнішого допису в соціальних мережах.

Заходи безпеки на мітингах

У зв’язку з очікуваною високою температурою, яка досягала 40 градусів за Цельсієм, кампанія Трампа вжила додаткових заходів для забезпечення безпеки учасників мітингу. Було подвоєно кількість медичного персоналу, встановлено нові вентилятори з водяним охолодженням та значно збільшено кількість питної води. Ці заходи були вжиті після того, як на попередньому мітингу у Фініксі через теплові удари до лікарні були доправлені 12 людей.

Пропозиція Трампа щодо скасування податків на чайові залишається одним з центральних питань його передвиборчої кампанії, що має на меті залучити підтримку виборців у штатах, де працівники сфери обслуговування складають значну частину електорату. Незважаючи на критику, Трамп продовжує впевнено рухатись до виборів, сподіваючись на успіх у листопаді.

В попередньому випуску ми розповідали, що Клаудія Шейнбаум обрана першою жінкою-президентом Мексики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *