Обама зачитав реп із треку Емінема Lose Yourself під час мітингу на підтримку Гарріс. ВІДЕО

Емінем представив Обаму на передвиборчому мітингу в Детройті 22 жовтня.

Колишній президент США Барак Обама прочитав слова до пісні Емінема 2002 року Lose Yourself після того, як репер представив його на мітингу в Детройті, повідомляє MigNews з посиланням на джерело The Sun.

Володар Греммі вийшов на сцену, щоб підтримати кандидата в президенти від Демократичної партії Камалу Гарріс, зробивши коротку промову про важливість свободи слова, а потім представив Обаму.

Обама сказав перед тим, як прочитав слова Lose Yourself — головної пісні до напівавтобіографічного фільму Емінема «8 миля»:

Я багато брав участь у мітингах, тому зазвичай не нервую. Але я певним чином відчував, що слідую за Емінемом.

52-річний Емінем сказав на мітингу, що він був на заході «з кількох важливих причин» напередодні президентських виборів у 2024 році:

Як більшість із вас знає, місто Детройт і весь штат Мічиган багато значать для мене. І беручи участь у цих виборах, ми більше, ніж будь-коли, прикуті до нас, і я вважаю, що важливо використовувати свій голос. Тому я закликаю всіх вийти і проголосувати, будь ласка. Я також вважаю, що люди не повинні боятися висловлювати свою думку, і я не думаю, що хтось хоче Америку, де люди хвилюються про відплату за те, що ви висловите свою думку. Я думаю, що віце-президент Гарріс підтримує майбутнє цієї країни, де ці свободи та багато інших будуть захищені та підтримуватимуться.

У кампанії на підтримку Камали взяли участь багато відомих осіб, зокрема співак Брюс Спрінгстін має з’явитися на мітингу в Атланті в четвер, а володарка Оскара Джулія Робертс виступала за неї у Джорджії на початку цього місяця.

Тим часом другий кандидат в президенти США Трамп, в рамках своєї передвиборчої кампанії, влаштувався кухарем у McDonald’s.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.