Site icon Медіа Інформаційний Гід

Обама зачитав реп із треку Емінема Lose Yourself під час мітингу на підтримку Гарріс. ВІДЕО

Обама зачитав реп із треку Емінема Lose Yourself під час мітингу на підтримку Гарріс. ВІДЕО

Обама зачитав реп із треку Емінема Lose Yourself під час мітингу на підтримку Гарріс. Джерело: CNBC.

Колишній президент США Барак Обама прочитав слова до пісні Емінема 2002 року Lose Yourself після того, як репер представив його на мітингу в Детройті, повідомляє MigNews з посиланням на джерело The Sun.

Володар Греммі вийшов на сцену, щоб підтримати кандидата в президенти від Демократичної партії Камалу Гарріс, зробивши коротку промову про важливість свободи слова, а потім представив Обаму.

Обама сказав перед тим, як прочитав слова Lose Yourself — головної пісні до напівавтобіографічного фільму Емінема «8 миля»:

Я багато брав участь у мітингах, тому зазвичай не нервую. Але я певним чином відчував, що слідую за Емінемом.

https://mignews.com.ua/wp-content/uploads/2024/10/1000015754.mp4

52-річний Емінем сказав на мітингу, що він був на заході «з кількох важливих причин» напередодні президентських виборів у 2024 році:

Як більшість із вас знає, місто Детройт і весь штат Мічиган багато значать для мене. І беручи участь у цих виборах, ми більше, ніж будь-коли, прикуті до нас, і я вважаю, що важливо використовувати свій голос. Тому я закликаю всіх вийти і проголосувати, будь ласка. Я також вважаю, що люди не повинні боятися висловлювати свою думку, і я не думаю, що хтось хоче Америку, де люди хвилюються про відплату за те, що ви висловите свою думку. Я думаю, що віце-президент Гарріс підтримує майбутнє цієї країни, де ці свободи та багато інших будуть захищені та підтримуватимуться.

https://mignews.com.ua/wp-content/uploads/2024/10/1000015753.mp4

У кампанії на підтримку Камали взяли участь багато відомих осіб, зокрема співак Брюс Спрінгстін має з’явитися на мітингу в Атланті в четвер, а володарка Оскара Джулія Робертс виступала за неї у Джорджії на початку цього місяця.

Тим часом другий кандидат в президенти США Трамп, в рамках своєї передвиборчої кампанії, влаштувався кухарем у McDonald’s.

Вийти з мобільної версії сайту