Чого очікувати від зустрічі Зеленського з Трампом, Гарріс та Байденом наступного тижня?

Зустріч повинна принести користь Україні.

Віце-президентка США Камала Гарріс планує зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським у Вашингтоні наступного тижня. Про це повідомляє джерело, обізнане із ситуацією, підкреслюючи, що Гарріс намагається посилити свою роль у зовнішній політиці.

Камала неодноразово висловлювала підтримку політиці Джо Байдена щодо України, зокрема його непохитній позиції стосовно підтримки українського народу у боротьбі проти російської агресії, яка триває з лютого 2022 року.

Зустріч відбудеться у важливий момент, оскільки бойові дії на фронті залишаються складними, і російські війська мають певні успіхи. З наближенням зими конфлікт переходить у нову фазу.

Очікується, що Зеленський під час візиту до США буде просувати питання вступу України до НАТО та ЄС, а також обговорюватиме економічні та безпекові угоди. Важливим аспектом стане забезпечення подальших поставок сучасної зброї в рамках його «плану перемоги».

Зеленський представить свій план президенту Байдену на зустрічі в кулуарах Генеральної Асамблеї ООН, а також поділиться ним із Гарріс та Дональдом Трампом.

Під час нещодавніх президентських дебатів кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп двічі уникнув відповіді на питання, чи хоче він перемоги України у війні. Замість цього він заявив, що прагне припинення бойових дій і готовий ініціювати переговори між лідерами двох країн для досягнення угоди.

Камала різко відреагувала на ці слова, заявивши, що якби Трамп не програв на виборах у 2020 році, президент Росії Путін вже б сидів у Києві, плануючи подальші дії в Європі.

Саміт миру дасть нам ще більше позитивних рішень. Дізнайтесь, коли він відбудеться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.