Site icon Медіа Інформаційний Гід

Курс валют на 16.09.2024: скільки коштують долар, євро і злотий

Курс валют на 16.09.2024: скільки коштують долар, євро і злотий

Курс валют на 16.09.2024: скільки коштують долар, євро і злотий. Джерело: РБК Україна.

Національний банк України оприлюднив офіційний курс іноземних валют, який буде актуальним у понеділок, 16 вересня. Згідно з оновленими даними, курс долара США продемонстрував незначне зростання у порівнянні з попереднім днем — він підвищився на 4 копійки. Таким чином, станом на 16 вересня 2024 року, офіційна вартість одного долара США складає 41,31 гривні, пише MigNews.

Також були встановлені курси долара в різних банках:

Варто зазначити, що для точного розрахунку податку на додану вартість необхідно дізнатися, як порахувати ПДВ. Це зручний інструмент, який дозволяє оперативно отримати точні результати, спрощуючи розрахунки та мінімізуючи ризик помилок. Використання таких калькуляторів допоможе вам бути більш підготовленими у фінансових питаннях та тримати ситуацію під контролем.

Окрім цього, для ефективного порівняння різних фінансових показників і аналізу змін важливо знати, як працює калькулятор відсотків онлайн. Це не лише полегшує оцінку приростів чи зниження певних величин, але й дає змогу краще планувати та прогнозувати фінансові рішення в умовах змін ринкових умов.

Нагадаємо, що днями фінансові аналітики попередили, наскільки прискориться зростання цін в Україні.

Вийти з мобільної версії сайту