По російських майданчиках понеслася хвиля ядерної істерії – Олександр Коваленко

Лише лінивий ресурс окупантів за минулу добу не написав черговий раз про підготовку до застосування брудної бомби

Лише лінивий ресурс окупантів за минулу добу не написав черговий раз про підготовку до застосування брудної бомби, про марш-кидок ЗСУ на Курську АЕС, про підготовку масованих обстрілів КАЕС і знову щось про Запорізьку АЕС.

Загалом, в інформаційному просторі максимально нагнітається ядерна істерія. Але, здавалося б, навіщо це робити, якщо за офіційною версією Кремля в Курській області все під контролем?

Насправді, нічого не під контролем.

Російські військові продовжують здаватися в полон. Зона контролю ЗСУ розширюється. Глушковський район відрізається від логістики та постачання. Звичайно, неспроможні впоратися з ситуацією РОВ увімкнули режим нагнітання істерії. Спочатку в надії на міжнародне співтовариство, щоб вплинути на темпи наступальної кампанії ЗСУ.

Якщо ж не вдасться використати міжнародні інструменти, то включиться режим провокацій на ЗАЕС, одну з яких ми нещодавно бачили.

Ядерна істерія — це виразний знак загнаності Кремля та того безвихідного становища, в якому опинилося все російське керівництво. Але в такому випадку, чи не підуть РОВ на застосування тактичної ядерної зброї?

Ні.

По-перше, ТЯЗ не вирішить абсолютно жодних завдань на полі бою, де діють невеликі мобільні групи. Не так давно ми з вами бачили, як РОВ у паніці запустили балістичну ракету по українській ДРГ у лісі. Промахнулися, але «Іскандером» по ДРГ!

По-друге, застосування ТЯЗ у звичайному протистоянні запустить відповідну реакцію міжнародного співтовариства, яке цілком може почати надавати в бойових діях ЗСУ дистанційну підтримку своїми засобами ураження. Такого РОВ не витягне, а шлях назад буде перекритий.

По-третє… А є що застосовувати?

Автор: Олександр Коваленко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.