У ТЦК Полтави прямо в приміщені повісився чоловік

У ТЦК України знову сталась трагедія, про яку вже почали говорити правоохоронці

В одному з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки сталася надзвичайна подія.

Про це розповідає MigNews із посиланням на PolitExpert.net

У технічному приміщенні пункту збору військовозобов’язаних виявлено тіло чоловіка, якого напередодні було доставлено до ТЦК. Згідно з офіційними даними обласного ТЦК, чоловік наклав на себе руки.

Трагедія сталася після того, як чоловіка доставили до пункту, оскільки він відмовився проходити військово-лікарську комісію. Невдовзі після цього його тіло було знайдено у технічному приміщенні. Правоохоронні органи, які прибули на місце, розпочали слідчі дії для з’ясування всіх обставин події. Попередній огляд не виявив слідів насильства.

Наразі на місці працюють слідчі, які ведуть розслідування з метою визначити, чи були порушення в діях співробітників ТЦК або інших осіб. Також перевіряється можливість наявності психологічного тиску на чоловіка, що могло вплинути на його стан.

За словами представників поліції, буде проведено експертизу для остаточного підтвердження причин смерті та уточнення можливих мотивів.

Окрім того, з’явилося повідомлення, чому військовозобов’язаних з відстрочкою і заброньованих теж почали викликати у ТЦК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.