Як дізнатися, скільки акаунтів у людини в Інстаграмі? 6 секретів

Є кілька способів, які вам варто спробувати.

Чи знаєте ви, що в Instagram кожен користувач може створити до п’яти акаунтів на одну електронну пошту і легко зв’язати їх разом, не виходячи з системи та не входячи в неї щоразу? Причини для ведення кількох акаунтів у різних людей можуть бути різними. Наприклад, знаменитість або впливова людина може захотіти завести секретний акаунт для близьких друзів і сім’ї. Власник бізнесу буде вести окремий акаунт в Instagram для особистого спілкування. Компанія може мати різні соціальні акаунти для кожного зі своїх брендів, а людина може створити фейковий акаунт для своїх «переслідувань». Як же дізнатися, скільки акаунтів у людини в Інстаграмі?

Instagram зберігає конфіденційність своїх користувачів (завдяки суворій політиці конфіденційності). Проте MigNews знайшов кілька обхідних шляхів для вас.

Як дізнатися скільки акаунтів у людини в Інстаграмі: перевірте кількість підписників і підписок користувача

Більшість людей, які створили альтернативні акаунти, підписані на них через свій основний профіль. Тому, найімовірніше, ваша підказка міститься у списку їхніх підписників і підписок. Для ідентифікації цього акаунта може знадобитися невелике дослідження, оскільки вам доведеться відвідати кілька акаунтів, щоб виявити будь-яку схожість, таку як фотографії, біографії та інші деталі. Якщо якийсь дивний акаунт нещодавно надіслав вам запит на дружбу або повідомлення, ви можете перевірити, чи не підписаний на нього хтось із ваших знайомих.

Перевірте пропозиції друзів в Instagram

Як дізнатися скільки акаунтів у людини в Інстаграмі? 6 секретів
Instagram часто рекомендує нам додати якихось людей у друзі. І ці поради корисні для того, щоб знайти додаткові акаунти людини, яка вас цікавить, Джерело: pexels.com

Якщо хтось із ваших знайомих створив секретний ID, функція пропозицій друзів в Instagram може видати його. Якщо ви підозрюєте, що хтось нещодавно створив фальшивий акаунт, зайдіть у його профіль і натисніть на значок «людина зі знаком +», що розташований поруч з опцією «Повідомлення». Тепер Instagram покаже безліч профілів, які найбільш тісно пов’язані з акаунтом цього користувача. Натисніть «Подивитися все», і ви отримаєте список пропозицій схожих акаунтів. Перегляньте цей список і, можливо, ви знайдете його альтернативний ID.

Хочете прибрати свій статус «активний», щоб вам не писали навіть друзі в Інстаграмі? Ловіть просту інструкцію.

Як дізнатися скільки акаунтів у людини в Інстаграмі: синхронізуйте контакти на телефоні

Синхронізація контактів на пристрої Android або iOS – найпростіший спосіб знайти всі акаунти Instagram, пов’язані з вашими контактами. Після синхронізації телефонних контактів Instagram запропонує всі акаунти, які належать цим людям, і ви, можливо, виявите те, що вас заінтригує. Щоб синхронізувати телефонні контакти, виконайте такі дії:

  • Зайдіть у свій профіль Instagram і натисніть на трирядкове меню в правому верхньому куті.
  • Виберіть «Центр акаунтів» і натисніть «Ваша інформація та дозволи».
  • Потім виберіть «Завантажити контакти», виберіть свій профіль Instagram і переведіть перемикач поруч із «Підключити контакти».
  • Нарешті, Instagram почне пропонувати всі ваші зв’язки, які використовують Instagram, через список рекомендованих друзів або повідомлення.

Виконайте пошук у Google

Ще один простий спосіб виявити кілька акаунтів в Instagram – просто знайти їх у Google. Дотримуйтесь формату «ім’я користувача, Instagram». Тобто введіть ім’я людини, а потім «Instagram», щоб звузити результати пошуку тільки до акаунтів Instagram. Велика ймовірність, що через пошук буде виявлено додатковий акаунт людини.

Як дізнатися скільки акаунтів у людини в Інстаграмі: виконайте пошук зображень за їхніми фотографіями

Використання інструменту пошуку зображень, наприклад, Google Image, допоможе вам зрозуміти, де ще в Інтернеті можна знайти те чи інше зображення. У цьому випадку пошук фотографії людини через пошук зображень Google допоможе вам визначити, чи використовує вона цю фотографію на будь-якій іншій платформі, включно з іншим секретним акаунтом в Instagram.

Ви можете легко провести пошук зображень в Instagram, використовуючи Google Chrome на вашому робочому столі. Ось як:

  • Відкрийте Chrome і увійдіть у систему https://www.instagram.com/.
  • Потім виберіть будь-який з постів передбачуваного користувача або клацніть по його фотографії в профілі.
  • Клацніть правою кнопкою миші на зображенні та виберіть «Пошук зображень за допомогою Google Lens».
  • Нарешті, натисніть і перетягніть квадрат навколо зображення, за яким ви хочете провести пошук. Усі відповідні зображення Google відобразить на панелі.

Покопайтеся в їхніх інших акаунтах у соціальних мережах

Часто люди діляться посиланнями на свої акаунти в Instagram на Facebook, Twitter та інших платформах. Якщо людина, яку ви підозрюєте в наявності кількох акаунтів в Instagram, доступна і на інших соціальних платформах, перевірте, який акаунт IG вона згадувала в цих профілях. Якщо там є незнайоме посилання на Instagram, ви отримаєте відповідь.

Вам набридло, що вам пишуть коментарі під постами в стрічці Інстаграм? Дізнайтеся, як швидко їх обмежити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.