Telegram можуть заборонити в Індії через підозри у вимаганні та азартні ігри

Індійські правоохоронні органи також ведуть розслідування щодо Telegram.

Додаток для обміну повідомленнями може бути навіть заборонений, залежно від результатів розслідування, повідомив урядовий чиновник. Про це повідомляє MigNews з посиланням на Moneycontrol. CEO Telegram Павло Дуров був заарештований у Парижі на вихідних, оскільки модерація контенту на платформі піддається посиленій глобальній увазі.

Telegram, популярна платформа для обміну повідомленнями, стикається з дедалі більшою критикою через недостатню модерацію контенту, що робить її гарячою точкою для злочинної діяльності.

Уряд проводить розслідування щодо можливого зловживання Telegram у злочинній діяльності, такій як вимагання та азартні ігри, повідомив урядовий чиновник, додавши, що додаток може бути навіть заборонений залежно від результатів розслідування.

Це повідомлення з’явилося після того, як 24 серпня в Парижі був заарештований 39-річний засновник та генеральний директор Telegram Павло Дуров через політику модерації додатка. За повідомленнями, його затримали через нездатність запобігти злочинній діяльності на платформі.

«Індійський координаційний центр кіберзлочинності (I4C) (під керівництвом МВС) та MeitY досліджують P2P комунікації в Telegram», – повідомив урядовий чиновник для Moneycontrol 25 серпня на умовах анонімності.

Розслідування, яке проводиться Міністерством внутрішніх справ та Міністерством електроніки та інформаційних технологій (MeitY), спрямоване на вивчення злочинної діяльності, такої як вимагання та азартні ігри, зазначив чиновник.

Раніше ми повідомляли чому Туреччина хоче заблокувати Telegram.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.