Експерт пояснив, чи має Гарріс шанси на перемогу на дебатах з Трампом

Політолог Олег Саакян попередив, чого чекати від дебатів двох кандидатів на пост президента США

На горизонті політичного життя США вже майорить новий етап президентських перегонів, і одним з найочікуваніших моментів стануть дебати між кандидатом від Демократичної партії Камалою Гарріс та її потенційним суперником, колишнім президентом Дональдом Трампом.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на політолога Олега Саакяна, який дав інтерв’ю «РБК-Україна».

“Я гадаю, що Гарріс зможе вистояти. Але великого успіху її на дебатному ефірі я, відверто кажучи, не можу чекати”, – зазначив він.

На думку Саакяна, очікування громадськості щодо Гарріс надмірно завищені, тоді як Трамп, після останніх дебатів з Джо Байденом, показав себе несподівано врівноваженим та дисциплінованим, що може зіграти на його користь.

Трамп, який в останні роки часто був центром політичних скандалів і провокував емоційні реакції, на дебатах з чинним президентом Байденом зміг продемонструвати дивовижну стриманість.

Як зазначив Саакян, Трамп “не зривався на емоції більш ніж це було необхідно”, в той час як Байден іноді втрачав контроль. Таким чином, команда Трампа змогла здивувати як громадськість, так і аналітиків, представивши його в новому світлі — більш врівноваженим та підготовленим до політичних дискусій.

Для Камали Гарріс дебати можуть стати складним випробуванням. Саакян зазначає, що “поле маневру для Трампа зараз дуже широке”, оскільки він вже продемонстрував свою здатність адаптуватися до нових умов.

Гарріс, з іншого боку, може опинитися у позиції “ходіння по мінному полю”, де кожен крок має бути ретельно зважений, щоб уникнути пасток, підготовлених супротивниками.

 “Трамп і його команда можуть поставити під сумнів компетентність та політичний досвід Гарріс, використовуючи кожну її невпевненість чи помилку”, — пояснює політолог.

Окрім того, в США зізналися, чому не дозволяють ЗСУ бити ракетами ATACMS вглибину Росії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.