Наполі проявляє інтерес до українського нападника Владислава Ваната

В Серії А може з'явитись ще одна українська зірка.

Італійський футбольний клуб “Наполі” активно вивчає можливість підписання контракту з молодим українським форвардом Владиславом Ванатом, нападником київського “Динамо”. За інформацією M.I.G. 22-річний гравець, який відомий своєю швидкістю та технікою, зокрема у штрафному майданчику, уже давно знаходиться під прицілом “Наполі”. Про це повідомляє італійське видання Calciomercato.

За останні два сезони Ванат став основним нападником у складі “Динамо” під керівництвом Олександра Шовковського, відомого українського тренера та колишнього воротаря. Владислав продемонстрував вражаючі результати, забивши 12 голів у 25 матчах сезону 2022/23 і 14 голів у 27 іграх наступного сезону. Він відомий своїми гольовими здібностями, здатністю грати обома ногами та активністю у штрафній зоні.

Цікаво, що Ванат також відомий своїм гострим темпераментом. Інцидент, коли після матчу молодіжної збірної в Арменії він купив усі російські прапорці в аеропортовому магазині і викинув їх до сміття, лише підкреслив його патріотичні переконання.

Наразі, з приходом тренера Антоніо Конте в “Наполі”, інтерес клубу до українського нападника може збільшитися. Євро 2024 виглядає як відмінна можливість для Ваната не тільки продемонструвати свої навички на міжнародній арені, але й зарекомендувати себе як важливий актив для топ-клубів, таких як “Наполі”. За даними італійських ЗМІ, клуб вже готується до переговорів із “Динамо” щодо можливого трансферу.

Нагадаємо, що минулого тижня Реал Луніна виграв 15-й титул Ліги чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *