Які знаки Зодіаку протилежні і як це знання поліпшить ваше особисте життя

Чи справді протилежності притягуються?

Можливо, ви чули, що кожен астрологічний знак має свою протилежність. У двох словах, протилежні знаки Зодіаку – це знаки, які розташовані прямо навпроти один одного на зодіакальному колесі. Між знаками, розташованими навпроти один одного, існують інші стосунки, ніж між знаками, розташованими поруч один з одним. У чому ж їхня особливість? І які знаки Зодіаку протилежні?

MigNews розповість вам про них, а також поділиться думкою астролога Еван Натаніель Грім про те, чому погляд на свій протилежний знак – це спосіб знайти баланс у собі. За його словами, протилежні знаки допомагають вам рости, вчать розглядати інший підхід.

Які знаки Зодіаку протилежні?

Які знаки Зодіаку протилежні і як це знання поліпшить ваше особисте життя
Зодіакальне колесо – це зображення площини екліптики, тобто траєкторії руху сонця по небосхилу. За своєю природою коло складається з 360 градусів, тому в цьому колі 12 знаків. І кожен займає 30 градусів, pexels.com

Протилежні знаки Зодіаку розташовуються прямо навпроти один одного на колесі:

  • Овен і Терези;
  • Скорпіон і Телець;
  • Близнюки і Стрілець;
  • Рак і Козеріг;
  • Лев і Водолій;
  • Діва і Риби.

Раніше ми розповідали, які найсильніші та найслабші сторони кожного знака Зодіаку. Дізнайтеся про себе більше.

Як протилежні знаки Зодіаку ставляться один до одного

Протилежні знаки, як не дивно, мають більше спільного, ніж протилежного, каже Грім. «У них схожа спрямованість або тематика, але різні підходи». Астролог поділяє їх таким чином:

  1. Овен і Терези. Обидва знаки стурбовані стосунками. Овен має сильні стосунки із самим собою (згадайте твердолобого барана), тоді як Терези, символізовані врівноваженими терезами, стурбовані стосунками із суспільством. Таким чином, кожному знаку є чого навчити один одного в тих сферах стосунків, у яких потрібно зростати.
  2. Скорпіон і Телець. Обидва знаки стурбовані питаннями власності. Але Телець, природно, накопичує матеріальні цінності, тоді як Скорпіон збирає глибинний підсвідомий досвід. З практичного погляду, Скорпіон отримує стабільність від Тельця, який, своєю чергою, отримує глибину від Скорпіонів.
  3. Близнюків і Стрільця. Обидва жадають відкриттів; Близнюки досліджують різні теми поверхнево, заради задоволення, тоді як Стрілець прагне глибшого розуміння.
  4. Рак і Козеріг. Архетип кожного знака прагне до створення речей. Рак хоче створити дім і сім’ю, зону комфорту, тоді як Козеріг вважає, що досягнення – це успіх у кар’єрі та міцна репутація в суспільстві.
  5. Лев і Водолій. Обидва націлені на самовираження. У той час як Лев відчуває вібрації своєї творчої дитини, Водолія хвилює група і потреби колективу. Що дає співпраця цих двох знаків? Лев може навчити Водолія бути більш індивідуально виразним, а Водолій може навчити Лева, як подолати своє его.
  6. Діва і Риби. Кожен знак має справу зі служінням іншим. Діва використовує складний набір навичок і нішеві здібності, але може бути занадто зациклена на деталях. Риби, навпаки, більше орієнтовані на служіння вищим силам або на турботу. Коротше кажучи, Діва може допомогти Рибам спуститися на землю, а Риби можуть показати Діві, як стати легше.

Чи є протилежні знаки Зодіаку спорідненими душами?

Грім каже, що існує безліч інших чинників, астрологічних, філософських та інших, які впливають на те, щоб стати відповідним другом і коханим. Тому просте визначення протилежних знаків не є остаточним. Проте, він ділиться цією мудрою інформацією. «Протилежні знаки існують для того, щоб допомогти вам рости, щоб допомогти вам навчитися розглядати інший підхід».

Астролог каже, що спочатку спілкування з протилежним знаком може бути некомфортним, тому що його стиль і/або підхід протилежний тому, як би ви підійшли до справи. Але він радить почекати з оцінкою стилю партнера і подивитися, як він перетікає у ваш підхід. «Ділячись своїми поглядами, ви створюєте алхімічний ефект. Алхімія і відмова від ізоляції цих перспектив – це спосіб досягти більшого балансу».

Відчуваєте емоційне вигорання на роботі? Це може вплинути і на ваше життя поза нею. Ось як досягти балансу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.