Steam представляє новий спосіб показу демонстрацій ігор: що змінилося

Компанія Steam Valve внесла значні зміни в демо-систему своєї платформи розповсюдження ігор.

Valve переробила демонстраційну систему Steam, щоб покращити видимість та покращити взаємодію з користувачем. Демонстрації мають спеціальні сторінки магазину, відображаються в розділі «Нові та популярні» та можуть бути додані до бібліотек без інсталяції, пише MigNews з посиланням на джерело Destructoid.com. Користувачі отримуватимуть сповіщення про нові демонстрації. Останнє оновлення Steam відповідає відгукам користувачів і розробників.

Нова демонстраційна система ігор Steam: що змінилося

Компанія підтвердила, що Steam тепер розглядає демо-версії більше як окремі ігри.

Згідно з новою системою, демонстраційні версії містять спеціальні сторінки магазину з трейлерами, знімками екрана та оглядами. Тепер користувачі можуть отримувати сповіщення, коли стають доступними демо-версії бажаних ігор або ігор, за якими ви стежите. Крім того, демо-версії з’являтимуться поряд із безкоштовними іграми в розділах, як «Нові та популярні».

Щоб ще більше покращити взаємодію з користувачем, Steam також представив можливість додавати демонстрації до бібліотек без негайного встановлення, безпосередньо видаляти демонстрації та видаляти небажані демонстрації з бібліотек. Оновлення може призвести до того, що старі демонстрації знову з’являться в облікових записах користувачів, але Steam намагався відфільтрувати нерелевантний вміст. Ось нові демо-функції гри в Steam:

Нові демо-функції гри в Steam. Джерело: Destructoid.

Steam видаляє старі демоверсії

Steam також зазначив, що зміни, внесені до видимості демонстраційних версій у бібліотеці Steam, можуть вплинути на демонстраційні версії, у які користувачі грали давно.

Раніше ми розповідали, як знайти популярну музику для ваших Рілс в Instagram у 2024 році.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.