Як охолодити постільну білизну за 10 хвилин, щоб комфортно спати літньої ночі

Скористайтеся цим хитрим лайфхаком із подушкою. Ви будете здивовані!

Ми всі там були. У розпал літа ви перевертаєтеся, намагаючись знайти прохолодне місце на подушці. Навіть у холоднішу пору року тепла подушка заважає заснути так само, як і шум дрилі за вікном усю ніч. Ви можете перегорнути інтернет у пошуках варіантів, як охолодити постільну білизну, але не всі вони не є надійними.

Що, якби вам не потрібно було купувати дорогу подушку, щоб виспатися? Усе, що вам потрібно, – це достатньо місця в морозильній камері, щоб умістити наявну подушку, і кілька хвилин часу. MigNews поділиться з вами порадою, яка абсолютно безкоштовна.

Як охолодити постільну білизну за допомогою морозильної камери

Якщо у вас є чистий поліетиленовий пакет, покладіть у нього подушку і помістіть усе в морозильну камеру. І рекомендований час, на який можна залишити подушку, становить 24 години. Однак якщо ви хочете просто охолодити подушку і забезпечити собі приємну поверхню для лежання, ви можете покласти її в морозилку на 10-15 хвилин, пише WFMY News 2.

Коли ви будете готові дістати її, зніміть поліетиленовий пакет і приготуйтеся до того, що вам буде дуже комфортно в ліжку.

Якщо у вас немає місця в морозильній камері, не панікуйте. Ви можете просто заморозити наволочки, а потім знову покласти їх на подушки. Ви навіть можете спробувати зробити це з диванними подушками.

Як охолодити постільну білизну за 10 хвилин, щоб комфортно спати літньої ночі
Пластиковий пакет стане в пригоді, щоб подушка не стикалася з іншими предметами харчування і не замерзла, Джерело: pexels.com

Любите слухати музику перед сном? Правильно очищайте свої AirPods. Ось покрокова інструкція для вас.

Переваги цього лайфхака

До переваг більш холодної подушки належить поліпшення сну, особливо якщо вона допоможе знизити температуру тіла до ідеальних 15-20 градусів. Холодні компреси також допомагають впоратися із запаленнями і набряками, тож ваш підголівник може допомогти і їм, поки ви спите.

І не тільки це. Оскільки додавання подушки в морозильну камеру може знищити пилових кліщів, ви також продезінфікуєте її, поки будете охолоджуватися.

Ви також можете зберігати її в холодильнику цілий день

Ви також можете помістити подушку не в морозильну камеру, а в холодильник. Ви можете залишити подушку в цій частині вашого приладу на кілька годин, тому покладіть її туди перед тим, як піти на роботу або на прогулянку, і дістаньте, коли будете готові до сну. Якщо ви плануєте покласти подушку прямо на полицю, обов’язково протріть і продезінфікуйте її, оскільки в холодильнику можуть розмножуватися різні бактерії від пролитих продуктів.

Важливо регулярно прати простирадла і наволочки, оскільки холод може бути корисним, але він не зробить всю важку роботу. Хоча заморожування і вбиває кліщів та інші бактерії, вам все одно потрібно змивати з них клітини шкіри, лупу, лупу домашніх тварин та інше сміття, бо ваше ліжко може стати домом для мікробів.

Ідеально прати наволочку раз на тиждень, а якщо ви хочете додати в неї трохи оцту і харчової соди для прання, то вони допоможуть позбавити матеріал від плям, олій, залишків та інших забруднень. Ви також можете прати подушку кожні шість місяців – просто перевірте інструкції на етикетці.

Дбайте про своє здоров’я протягом дня. Дізнайтеся, чим загрожує сидяча робота і як послабити її наслідки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.