Прогноз погоди в Україні на 23 серпня: Наталка Діденко прогнозує скору прохолоду

Погода в Україні все ще буде спекотною, але прохолода буде теж відносно скоро

У п’ятницю, 23 серпня, більшість регіонів України зустріне спекотним та сухим днем, а температура повітря коливатиметься від +24 °C до +35 °C, створюючи некомфортні для людського організму умови.

Про це розповідає MigNews із посиланням на «Фейсбук» синоптикині Наталки Діденко.

Відмічається, що на півдні, сході та в більшості центральних областей країни очікується особливо висока температура — вдень стовпчики термометрів покажуть від +30 °C до +35 °C. Натомість західні, північні регіони, а також Вінниччина, значна частина Черкащини та Полтавщини зможуть відчути дещо прохолоднішу погоду, де температура коливатиметься від +24 °C до +29 °C.

Незважаючи на високу температуру, значні опади в більшості регіонів не очікуються. Однак, у вечірні години на Донеччині можливі локальні дощі з грозами, які стануть короткочасним перепочинком від спеки.

Столиця України — Київ, 23 серпня також залишиться в зоні літньої спеки, з температурою близько +27 °C. Очікується також вітер, який дещо полегшить перебування на вулиці в цей гарячий день. Наступного дня, 24 серпня, киян чекатиме ще тепліший день — до +29 °C.

Згідно з прогнозами, неділя принесе нове підвищення температури, тому відчути хоч якусь прохолоду можна буде лише на початку вересня, коли повітря охолоне до більш комфортних показників. Наталка Діденко попереджає, що спекотна погода продовжить випробовувати українців протягом найближчих днів, тому варто підготуватися до підвищеного температурного режиму.

Також з’явився прогноз погоди на сьогоднішній день, 22 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.