Site icon Медіа Інформаційний Гід

Прогноз погоди в Україні на 15 жовтня: будуть затяжні дощі і не тільки

В Україні стане прохолодніше

Прогноз погоди в Україні: синоптики розповіли, коли стане прохолодніше

У вівторок, 15 жовтня, всі регіони України охоплять дощі та похолодання, як прогнозували синоптики Українського гідрометцентру.

Про це повідомляє MigNews із посиланням на Telegraf.

Очікується хмарна погода з проясненнями на більшості територій, проте в окремих регіонах опади будуть незначними або зовсім відсутніми.

Західні області

Температура вночі коливатиметься між +3…+7°C, вдень підніметься до +9…+11°C. Опади вночі не прогнозуються у містах Рівне, Хмельницький, Чернівці, Тернопіль і Луцьк.

Центральні регіони

Вдень очікується +11…+13°C, а вночі — +5…+7°C. Дощі пройдуть у Києві та Житомирі, тоді як Черкаська та Кіровоградська області обійдуться без опадів уночі.

Південь України

Тут прогнозують найтеплішу погоду — вночі +7…+10°C, вдень +12…+17°C. Опадів уночі не очікують в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі та Криму.

Східні регіони

Температура вночі буде +4…+7°C, а вдень — +9…+15°C. Невеликі дощі можливі в областях Харківській, Донецькій, Луганській та Сумській.

Цей прогноз вказує на поступове зниження температури та завершення теплої осінньої фази. Українцям варто підготуватися до більш прохолодної погоди та подбати про теплий одяг на найближчі дні.

Також дещо особливою була погода в Україні 12 жовтня.

Вийти з мобільної версії сайту