Новинки декоративної косметики за вересень 2024: найкращі б’юті-продукти для вас

Ми розповімо про б'юті-продукти, чий запуск наробив багато галасу.

Ви ходите по магазинах у пошуках основних предметів осіннього гардероба, як-от чоботи, блейзери та джинси? Не забудьте звільнити трохи місця у своїй шафці для ванної, тому що найкращі новинки декоративної косметики за вересень 2024 року також неймовірні.

Якщо ви шукаєте розмаїття у своїй б’юті-рутині або розчарувалися у старій косметиці, ви прийшли за адресою. MigNews склав для вас добірку найкращих нових б’юті-продуктів, які підкреслять вашу красу цієї осені.

Новинки декоративної косметики за вересень 2024: найкращі б'юті-продукти для вас
Нова декоративна косметика спростить вам б’юті-рутину, Джерело: MigNews + insta

Новинки декоративної косметики 2024: The Smokey Palette від Kylie Cosmetics

У палетку My Smokey входять 10 високопігментованих відтінків холодних тонів, що ідеально підходять для створення м’яких і сміливих образів smokey eyes. Матові, шимерні та металеві відтінки, оксамитово-гладкі формули, що легко змішуються, легко ковзають по шкірі, забезпечуючи інтенсивне перенесення кольорів одним рухом. Восени прийнято дотримуватися теплих відтінків у макіяжі. Але ці холодні тіні переконають вас у тому, що вони ідеально підходять для цього сезону.

Туш для вій Sisley-Paris Phyto-Noir від Bluemercury

Ця туш з пухнастою щіточкою стане вашою паличкою-виручалочкою. Вона створює неймовірний об’єм на кшталт накладних вій. Sisley зробив революцію у виробництві туші для вій: Phyto-Noir не обмежується макіяжем, туш також доглядає за віями. Ви матимете густіші вії день за днем, навіть без макіяжу.

Новинки декоративної косметики 2024: Lip Blur Lip Liner in Umber від REFY

Любите злегка підкреслені губи? Lip Blur стане вашим новим фаворитом для створення такого образу за лічені секунди. Середньо-шоколадний відтінок Umber створює чудову тінь уздовж лінії губ, завдяки якій вони виглядають набагато повнішими, а широка точка дає змогу покрити губи лише кількома помахами. Кремова підводка для губ змішується ідеально змішується без особливих зусиль.

Олія для губ з відтінком еспресо Glosstopia Lip Slide від Hard Candy

Формула цієї олії для губ містить неймовірно зволожувальний набір інгредієнтів, таких як гіалуронова кислота і пептиди, які підтримують губи в зволоженому стані. А легкий помах відтінку Espresso забезпечує ідеальний коричневий відтінок для осені. Приємний бонус: засіб коштує всього 8$.

Новинки декоративної косметики 2024: Soft Sorcery Weightless Serum Concealer від Rituel de Fille

Новий консилер Rituel de Fille не дарма зараз у топах косметики. Кремова формула розкішна, але після нанесення на шкіру вона стає невагомою – просто вбирається, приховує почервоніння й темні кола, і при цьому має вигляд вашого природного кольору обличчя. До складу засобу також входить деіноксантин – каротиноїд, який з часом допомагає поліпшити зовнішній вигляд кіл під очима.

Деяким дівчатам хочеться мати ідеальні брови, і вони наважуються на фарбування. Але як довго це тримається? Ось що ми дізналися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.