Як довго тримається фарбування брів і чи так воно вам необхідне?

Ось усе, що потрібно знати про підфарбовування брів, на думку експертів.

Незалежно від того, чи подобаються вам тонкі або об’ємні брови, існує маса варіантів їхнього перетворення. З одного боку, такі надійні засоби макіяжу, як олівці та гелі для брів, надають їм колір, чіткість і об’єм. З іншого – мікроблейдинг, за якого пігмент буквально вбивається в шкіру, забезпечуючи довготривалий результат. Золота середина? Зверніться до тонування/фарбування брів. Ця процедура пропонує напівпостійний пігмент, характерний для мікроблейдингу, без інвазивності та тримається набагато довше, ніж звичний макіяж брів. Цікавить конкретніше, як довго тримається фарбування брів?

MigNews зібрав усі найпоширеніші запитання про цю б’юті-процедуру та відповіді майстрів Робін Еванс і Джоуї Хілі. Ви дізнаєтеся все, що необхідно знати і зрозумієте, чи підходить вам вона.

Що таке тонування/фарбування брів?

За словами Еванса, фарбування брів – це процедура фарбування з використанням напівпостійної фарби, спеціально розробленої для брів. Ця фарба виготовляється на основі рослинних або синтетичних барвників і наноситься на волосинки брів, щоб затемнити їх, додає Хілі.

Люди обирають фарбування брів з різних причин, наприклад, щоб створити більш об’ємний образ або підібрати колір волосся. Хілі особливо рекомендує його тим, у кого сиві або білі брови, а також тим, чиї брови були освітлені сонцем.

Хороші новини: вам не доведеться виділяти багато часу на фарбування брів. За словами Хілі, процедура може зайняти від 15 до 30 хвилин. Якщо у вас сиве або біле волосся, то може піти більше часу, оскільки воно має грубішу текстуру, в яку фарбі складніше проникнути. Крім того, якщо ваш майстер з брів – перфекціоніст (а він має бути таким!), процес може зайняти більше часу, оскільки він ретельно підганяє ваші брови.

Зрештою, час збільшується за рахунок додаткових дій, таких як первинна консультація, можливе вищипування або надання форми після видалення фарби, а також подальший догляд.

Хочете, щоб волосся на голові було здоровим? Якщо вам уже є 30 років, дотримуйтесь цих простих правил.

Як довго тримається фарбування брів

Як довго тримається фарбування брів і чи так воно вам необхідне?
Колір буде поступово тьмяніти, швидкість якого може залежати від вашого типу волосся, типу косметичних засобів, які ви використовуєте, і того, наскільки добре ви доглядаєте за своїми бровами, Джерело: unsplash.com

Фарбування брів – це напівпостійна процедура, тому результат не триватиме вічно. Обидва експерти сходяться на думці, що результат зазвичай триває від чотирьох до шести тижнів. Однак Хілі зазначає, що цей термін може варіюватися залежно від людини.

Деякі особливості способу життя можуть прискорити процес вицвітання, наприклад, надмірне потовиділення в перші кілька годин після процедури (тому уникайте занять гарячою йогою) і використання засобів для догляду за шкірою з відлущувальними інгредієнтами, такими як альфа-гідроксикислоти (AHA) або бета-гідроксикислоти (BHA).

Чи безпечне фарбування брів?

Загалом, так, підфарбовування брів дуже безпечне. Проте вам варто провести дослідження, щоб переконатися, що ви йдете до кваліфікованого фахівця – ліцензованого естетиста або сертифікованого фахівця з брів – з портфоліо, сповненим зіркових результатів фарбування брів. Хоча Гілі та Еванс визнають, що чутливість до продукту можлива, вони запевняють, що це рідкість. «Це може викликати лише легке подразнення шкіри і не буде довгостроковим або шкідливим», – каже Еванс.

Хілі пропонує провести патч-тест на внутрішній стороні зап’ястя. Таким чином, ви зможете перевірити, чи немає у вас побічних реакцій, перш ніж зважитися на повний комплекс послуг. І пам’ятайте, якщо ви підозрюєте, що ваша шкіра може відреагувати, не соромтеся висловити свої побоювання майстру з брів.

Найімовірніше, найбільший ризик полягає в тому, що «вам просто не сподобається ваш колір брів», – каже Гілі, – «вам може здатися, що він занадто темний». Але це, звісно, не катастрофа.

Переборщили із засмаганням на сонці? Це може бути боляче. На щастя, ми знаємо, як полегшити ваш стан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.