Криптовалюта — найогидніше чоловіче хобі за версією жінок

Згідно з новим дослідженням, проведеним Date Psychology, криптовалюта виявилася найменш привабливим чоловічим хобі в очах жінок.

Опитування, в якому взяли участь понад 800 респондентів, показало, що жінки відносяться до цього захоплення навіть гірше, ніж до таких популярних “нердівських” хобі, як косплей та колекціонування коміксів. Про це повідомляє MigNews з посиланням на Date Psychology.

Дослідження також продемонструвало, що жінки взагалі не схильні до захоплення чоловіками, які витрачають час на перегляд відео в рамках так званої “маносфери”, беруть участь у суперечках в інтернеті або колекціонують Funko-фігурки. Ці заняття також потрапили до переліку найменш привабливих чоловічих хобі.

З іншого боку, серед найпривабливіших хобі, які жінки відзначили у своїх відповідях, виявилися гра на музичних інструментах, вивчення іноземних мов, садівництво, стрільба з лука та читання. Такі заняття, як виявилося, значно підвищують привабливість чоловіків в очах жінок.

Цікаво, що багато чоловіків, як показало дослідження, переоцінюють привабливість певних хобі. Наприклад, клубний відпочинок та бойові мистецтва, такі як бокс або MMA, вважаються чоловіками більш привабливими, ніж насправді. Дослідження вказує на те, що ці заняття не користуються великою популярністю серед жінок.

Раніше стало відомо, що жінки на середземноморській дієті живуть значно довше згідно нового дослідження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.