Трамп у Монтані: як “божевільна Гарріс” стала головним ворогом екс-президента

Трамп обіцяє врятувати Америку від «біржевих крахів Камали».

Ввечері 9 серпня кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп виступив із передвиборчою промовою в Бозмені, штат Монтана, пише сайт MigNews. Величезний зал Університету штату Монтана зібрав 10 тисяч прихильників, а ще тисячі людей стежили за подією ззовні.

Під час свого виступу Трамп висловив обурення тим, що вважає несправедливими результатами виборів, заявивши: “У нього було 14 мільйонів голосів, а у неї жодного!” Він порівнював успіх Джо Байдена, який отримав мільйони голосів на праймеріз демократів, із Камалою Гарріс, яка була затверджена на посаду кандидата лише за результатами онлайн-голосування серед делегатів.

Трамп не соромився висловлювати свою думку щодо Гарріс, називаючи її “просто глупою”, і запевнив своїх прихильників, що йому буде “легше перемогти” її на виборах. Він також звинуватив Камалу Гарріс у бажанні допустити до США мільйони “вторженців”, серед яких нібито є “найгірші злочинці у світі”.

“Божевільна Гарріс” хотіла відкрити кордони для цих людей, – сказав Трамп, додаючи, що її політика може призвести до Третьої світової війни, Великої депресії та нових “біржевих крахів”.

Крім того, Трамп обрушився на кандидата в віце-президенти Тіма Волза, заявивши:

“Він добився того, що в шкільних туалетах для хлопців мають бути доступні тампони”, знову підкреслюючи свою різку позицію щодо політики демократів.

Трамп також згадав про спробу замаху на нього в Батлері, штат Пенсильванія, розповідаючи, як він, завдяки “милостивому Господу”, врятував своє життя, просто повернувши голову і побачивши графік з даними про імміграцію.

Трамп продовжує активно просувати свою передвиборчу кампанію, висловлюючи все більш гостру критику на адресу демократів та їхньої політики.

В попередніх випусках ми розповідали, що Зеленський підписав закон про адміністративну відповідальність за дрібні крадіжки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.