Команда Трампа розпочала контратаку проти Гарріс та Волза

Конфлікт навколо військової кар'єри Волза та його політичних позицій.

Важливий перший день боротьби за вибори 2024 року на Середньому Заході минув без участі колишнього президента Дональда Трампа. Про це повідомляє MigNews з посиланням на CNN. Незважаючи на це, кампанія Трампа вийшла на напад. Сенатор від Огайо Джей Ді Венс, який балотується на посаду віце-президента від Республіканської партії, розпочав атаку на військову історію та довіру до нового напарника Камали Гарріс, Тіма Волза. Основною метою було підняти питання про ухилення Волза від служби в Іраку, коли він пішов у відставку з Національної гвардії армії у 2005 році, щоб балотуватися до Конгресу.

Гарріс і Волза провели два великі мітинги у Вісконсині та Мічигані, демонструючи ентузіазм всередині Демократичної партії. Гарріс продовжила використовувати стратегію драматичного прибуття на борту Air Force Two, що нагадувало минулі дії Трампа. Вона зустрілася з тисячами прихильників, демонструючи харизму та впевненість у своїй новій ролі офіційного кандидата від партії.

Контратака команди Трампа

Команда Трампа почала свою контратаку, намагаючись дискредитувати Гарріс і її нового напарника Волза. Колишній президент Дональд Трамп заявив у своєму інтерв’ю Fox News:

“Це квиток, який хоче, щоб ця країна стала комуністичною негайно, якщо не раніше”.

Тим часом Венс провів захід у О-Клері, штат Вісконсін, зосереджуючись на економічних питаннях, які хвилюють виборців.

“Я знаю, що ми можемо зробити краще. У нас було краще, коли Дональд Дж. Трамп був президентом”, – сказав Венс.

Гарріс також розуміє важливість економічних проблем для виборців. Вона заявила у Вісконсині:

“Ми продовжуватимемо боротися за доступне житло, доступне медичне обслуговування, доступний догляд за дітьми та оплачувану відпустку”.

Кампанія Трампа тисне на Гарріс, щоб вона дала велике інтерв’ю ЗМІ, сподіваючись підштовхнути її до вразливих ситуацій. Венс заявив:

“Я вважаю, що це справді ганебно як для Камали Гарріс, так і для багатьох американських ЗМІ, які беруть участь у цьому, мати людину, яка була ймовірним кандидатом від Демократичної партії протягом 17 днів і відмовляється відповідати на жодне запитання”.

Гарріс вважає Волза цінним активом у залицянні виборців у сільських регіонах. “Хіба він не дивовижний?” — запитала Гарріс натовп у Детройті. Кампанія Демократичної партії опублікувала меморандум, в якому зазначається, що Волз має великі можливості для залучення виборців у республіканських округах.

Тим часом кампанія Трампа намагається представити Волза як політичного екстреміста. Венс підняв питання щодо нового закону Міннесоти, що вимагає наявності засобів для менструації в усіх шкільних туалетах, включаючи хлоп’ячі.

Конфлікт через військову службу Волза

Венс посилив свої нападки на Волза, звинувачуючи його в ухиленні від служби в Іраку.

“Коли Сполучені Штати Америки попросили мене поїхати до Іраку, щоб служити моїй країні, я це зробив. Коли його країна попросила Тіма Уолца поїхати до Іраку, знаєте, що він зробив? Він звільнився з армії”, — сказав Венс.

Волз, за даними Національної гвардії Міннесоти, прослужив 24 роки і пішов у відставку в травні 2005 року. Він не відправлявся в зону бойових дій у рамках своєї служби.

Попередження Байдена

Президент Джо Байден попередив про потенційні загрози демократії з боку Трампа, втручаючись у кампанію. У своєму інтерв’ю CBS News Байден висловив сумніви щодо мирної передачі влади у разі поразки Трампа на виборах.

“Якщо Трамп програє, я зовсім не впевнений. Він має на увазі те, що говорить”, — сказав Байден.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.